Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μετακινήσεις προϊσταμένων στην Περιφέρεια

04/08/2022
91 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μετακινούνται με απόφαση του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και κατόπιν εισήγησης του προϊσταμένου της Δ/νσης ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ Δωδεκανήσου αναφορικά με την ανάγκη διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας της Διεύθυνσης τρεις προϊστάμενοι Τμημάτων της.

Η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Α) Μετακινούμε τον μόνιμο υπάλληλο Ψωμά Κωνσταντίνο του Σωκράτη, κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Μηχανικών Περιβάλλοντος, με βαθμό Α’, από τη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δωδεκανήσου στη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Περιβάλλοντος της ιδίας Δ/νσης.

Β) Μετακινούμε τον υπάλληλο με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ Οικονομίδη Γεώργιο του Κωνσταντίνου, κλάδου ΤΕ Μηχανικών/ Μηχανολόγων Μηχανικών, με βαθμό Α’, από τη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Υδροοικονομίας της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δωδεκανήσου στη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της ιδίας Δ/νσης.

Γ) Μετακινούμε τη μόνιμη υπάλληλο Πανοπούλου Ελένη του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών/Γεωλόγων, με βαθμό Α’, από τη θέση της προϊσταμένης του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δωδεκανήσου στη θέση της προϊσταμένης του Τμήματος Υδροοικονομίας της ιδίας Δ/νσης». 


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ