Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μια γυναίκα από την Κάρπαθο έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης

21/05/2024
298 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Από τον ίδιο γιατρό που είχε χειρουργήσει και τη 57χρονη από την Πάτρα για τον ίδιο λόγο και έχασε την ζωή της στις 16.5.2024.

Σύμφωνα με τον Alpha, η γυναίκα από την Κάρπαθο υποβλήθηκε στην επέμβαση τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω πανδημίας, ταξιδεύοντας στην Αθήνα για λιποαναρρόφηση κορμού.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε ταχύτατα, χωρίς οι συγγενείς της να έχουν ενημερωθεί. Ξεκίνησαν να την αναζητούν και να επικοινωνούν με νοσοκομεία. Τελικά, σε μεγάλη ιδιωτική κλινική πληροφορήθηκαν ότι η γυναίκα νοσηλευόταν εκεί μετά την επέμβαση. Παρά τα παράπονά της για πόνο, ο γιατρός της έδωσε εξιτήριο και την άδεια να επιστρέψει στην Κάρπαθο.

Η γυναίκα ήταν γεμάτη μελανιές και φαίνεται ότι ο πλαστικός χειρουργός είχε τρυπήσει το έντερο της κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Οριστική απόφαση για την υπόθεση δεν έχει ακόμη εκδοθεί. Στην αγωγή που κατέθεσε η οικογένειά της κατά του γιατρού, αναφέρεται ότι η άτυχη γυναίκα απεβίωσε στις 21 Μαρτίου 2020 στο νοσοκομείο της Ρόδου, από πολυοργανική ανεπάρκεια, σηπτική καταπληξία και διάτρηση εντέρου.

Η κόρη της μίλησε στον alpha και είπε: «Η μητέρα μου τον Μάρτη του 2020, πήγε να κάνει λιποαναρρόφηση, ο συγκεκριμένος γιατρός είναι πασίγνωστος, θα έπρεπε να είχε αποτρέψει τη μητέρα μου 69 ετών να κάνει μια τέτοια επέμβαση, είχαμε κορονοϊό και ήταν και φυσιολογική στα κιλά της. Της έδωσαν εξιτήριο με 28 αιματοκρίτη και αδιαφόρησαν τελείως για την κατάστασή της».

«Δεν αμφισβητείται ούτε από τον γιατρό που έκανε την επέμβαση. Σαφέστατα και υπάρχει γνωμάτευση και η αιτία θανάτου είναι η διάτρηση του εντέρου. Και οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας έχουν επιβεβαιώσει ότι η αιτία θανάτου ήταν ακριβώς αυτό», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ φουσκωμένη. Η κοιλιά της ήταν πρησμένη. Ήρθε ΕΚΑΒ πήγε τη μητέρα μου στη Ρόδο και αργότερα όταν ο πλαστικός με πήρε για να δει αν η μητέρα μου ήταν καλά, μου είπε ότι “μάλλον της έχω τρυπήσει το έντερο εγώ ο ίδιος”. Μου έδωσε τα στοιχεία της ασφαλιστικής του και μας είπε ότι θα μας δώσει λεφτά η ασφαλιστική εταιρεία αλλά και ο ίδιος για να “κλείσουν το θέμα”. Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα μας δώσει 20.000».

Πηγή ieidiseis.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ