Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας κ. Γ. Κρητικού για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

29/01/2024
98 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,

Η Εκκλησία μας γιορτάζει σήμερα τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών. Τιμά τους τρεις Μεγάλους Πατέρες και Οικουμενικούς Δασκάλους: τον Μέγα Βασίλειο, τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο και τον Γρηγόριο τον Θεολόγο. 

Οι τρεις αυτές εξέχουσες προσωπικότητες υπήρξαν θεολόγοι, ασκητές, φιλόσοφοι και ακούραστοι κοινωνικοί εργάτες και ανέπτυξαν σπουδαίο Χριστιανικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό έργο. 

Ο αγώνας τους μας δείχνει τον δρόμο της αληθινής Παιδείας. Η αγάπη τους για την επιστήμη και τα γράμματα, το δίδαγμά τους, το περιεχόμενο των παιδαγωγικών αρχών που πρεσβεύουν καθώς και η στήριξη της δια βίου μάθησης παραμένουν πάντοτε επίκαιρα και όλοι εμείς καλούμαστε να υιοθετήσουμε το παράδειγμά τους.

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!


Το Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/01 - 16:57
Λαυρος.
Εσύ φαίνεται ότι είσαι ο 4ος ιεράρχης του ψέματος! Ο κόσμος ουρλιάζει απο κράξιμο γειά εσάς! Εσείς κοντά στον κλήρο! Και συνεχίζεις τα ευχολόγια! Σήκωσται τα μανίκια! Και κάντε και μερικά ΕΡΓΑ!!! ΧΟΡΤΑΣΑΜΑΙ ΠΙΑ!!! Φαρισαίοι!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/01 - 17:19
Νικήτας
Ο κόσμος έχει χορτάσει από ευχές Αντί να βγει η περιφέρεια να υποσχεθεί έργα και να ζητήσει συγγνώμη....Ο Άγιος Χρυσόστομος ήξερε να δίνει μόνο... Ας γίνει παράδειγμα σε κανέναν εκεί μέσα.. μπας κ δούμε άσπρη μερα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 29/01 - 16:50
Κ
Εκεί στην περιφέρεια φτιάξτε κανένα δρόμο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ