Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μπαλάσκας για βιασμό 12χρονης στα Σεπόλια: «Πρόσωπα υπεράνω υποψίας, ελάτε μόνοι σας γιατί θα έρθουμε εμείς»

15/10/2022
109 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο κι άλλους άνδρες στα Σεπόλια και τις πέριξ περιοχές που εξέδιδε ο παιδόφιλος και παιδοβιαστής 53χρονος την μικρή κοπέλα κι αποκάλυψε ότι θα πέσει βόμβα μεγατόνων όταν γίνουν γνωστά τα ονόματα των υπόλοιπων παιδόφιλων και παιδοβιαστών, καθώς «μερικοί είναι υπεράνω πάσης υποψίας». Ο συνδικαλιστής αστυνομικός είπε ότι «είναι σίγουρο ότι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι παιδόφιλοι» και προανήγγειλε αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες.

«Εικάζεται ότι μπορεί να είναι επιφανείς, μπορεί να έχουν κάποιο δημόσιο ρόλο, μπορεί να είναι επιχειρηματίες αυτό όμως καταλαβαίνετε ότι πριν βγουν τα εντάλματα δεν μπορεί να γίνει γνωστό από την αστυνομία, έστω και αν εμείς αυτή τη στιγμή που σας μιλάω ξέρουμε. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι δυνατόν να κοινοποιηθούν τα ονόματα και οι ιδιότητες του καθενός. Πάντως αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μερικοί από αυτούς είναι άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star το βράδυ της Παρασκευής.

«Ελάτε μόνοι σας όσοι επικοινωνούσατε με τη 12χρονη αλλιώς θα έρθουμε εμείς...»

«Ξέρουμε πάρα πολύ καλά, ότι στις εφαρμογές που ήταν η 12χρονη ήταν και αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, ήταν και ο Μίχος. Είχανε δηλαδή παράλληλες εφαρμογές που τις περισσότερες φορές απαντούσε ο κατηγορούμενος. Αυτός (ο τρίτος εμπλεκόμενος) τελικώς συνελήφθη και αναμένεται να συλληφθούν κι άλλοι. «Περιμένουμε να συλληφθούν πάρα πολλοί», τόνισε ο κ. Μπαλάσκας

«Τουλάχιστον δέκα άντρες έχουν αναγνωριστεί από το παιδάκι. Οσοι βρέθηκαν με την ανήλικοι και είχαν επαφές δεν θα ξεφύγει κανείς. Ο μεγάλος κορμός και ο όγκος αυτών των ανθρώπων θα αποκαλυφθεί», τόνισε στη συνέχεια. «Εσείς ξέρετε ποιοι είστε που είχατε τηλεφωνικές επαφές. Ελάτε μόνοι σας στη ΓΑΔΑ δεν είναι ανάγκη να έρθουμε εμείς στον δικό σας χώρο. Εμείς θα έρθουμε και θα σας φέρουμε στη ΓΑΔΑ εάν δεν αποφασίσετε να έρθετε μόνοι σας», κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ