Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μύκονος: Σε απόγνωση οι κάτοικοι - Δεν μπορούν να κοιμηθούν λόγω των ατελείωτων πάρτι

23/08/2022
104 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Σε νησί που δεν κοιμάται ποτέ… στην κυριολεξία φαίνεται πως έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια η Μύκονος, με τους ντόπιους να βρίσκονται πλέον σε απόγνωση και να ζητούν να βρεθεί λύση στην αδιανόητη ηχορύπανση.

Τόσο οι κάτοικοι του νησιού των Ανέμων, όσο και οι ξενοδόχοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, καθώς τα μεταμεσονύκτια πάρτυ με υπερβολικά ντεσιμπέλ σε ιδιωτικές βίλλες, τα οποία διαταράσσουν την κοινή ησυχία, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ενδεικτικό όλων των παραπάνω, αποτελεί η διοργάνωση γνωστού φεστιβάλ στην περιοχή Καλό Λιβάδι, το οποίο προκαλεί θόρυβο και γενικότερη ρύπανση και αναγκάζει τους κατοίκους είτε να κλείνονται στα σπίτια τους σφραγίζοντας πόρτες και παράθυρα, είτε να μετακομίζουν σε φίλους και συγγενείς σε άλλες περιοχές του νησιού προκειμένου να βρουν την ησυχία τους.

Παράλληλα, τα ξενοδοχεία της περιοχής πρέπει εκτός της όλης κατάστασης να διαχειριστούν και τα παράπονα και την δυσαρέσκεια των πελατών τους που έκαναν την επιλογή ξενοδοχείου βάσει κριτηρίων ηρεμίας και χαλάρωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, άδειες δεν απαιτούνται από πουθενά, ώρες κοινής ησυχίας δεν τηρούνται, ενώ οι έλεγχοι από οποιαδήποτε επίσημη υπηρεσία δε γίνονται με την πρόφαση της ιδιωτικότητας.


tanea.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Κάτοικοι κω
Κάτοικοι κω 23/08 - 21:58
Τουρισμός
Δεν φτάνουν οι ενοχλητικοί θόρυβοι έχουμε και τα βεγγαλικά. Γύρω στις δώδεκα τρομακτικοί θόρυβοι και επικίνδυνοι σπινθήρες σε καιρό εύφλεκτο και καύσωνα. Ελπίζουμε η πυροσβεστική και η αστυνομία να φροντίσει αυτό το επικίνδυνο σπορ κουτιών εντυπώσεων
Κάτοικοί κω
Κάτοικοί κω 23/08 - 21:53
Τουρισμός
Επιτέλους δεν είμαστε μόνοι. Στο άλλοτε ήσυχο νησί την Κω υποφέρουμε από ηχορύπανση. Υπαίθρια καφέ με συναυλίες κάθε εβδομάδα. Όσο για ώρες ανεξέλεγκτες μετά τα μεσάνυχτα. Και προβες τα μεσημέρια.Τα στάδια του δήμου και ένα της μητρόπολης. Στου δήμου γίνονται συχνές συναυλίες στο ιδιωτικό ασταμάτητος θόρυβος από παιδικά πάρτυ. Αυτοκίνητα που περνούν τις ώρες κοινής ησυχίας με την μουσική στα ύψη. Μηχανές μεγάλου κυβισμού με θορυβώδεις εξατμίσεις. Όλα αυτά στην τουριστική ζώνη στο ψαλίδι. Δεν αφήνουν ντόπιους και τουρίστες σε ησυχία με τα γύρω ξενοδοχεία να αγανακτούν χωρίς αποτέλεσμα. Θέλουμε και τουρισμό έτσι;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ