Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέα τάση στα ξενοδοχεία - Aντικαθιστούν τις πισίνες με χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων

14/11/2022
174 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

H πανδημία προκάλεσε σημαντικές αλλαγές στην ταξιδιωτική συμπεριφορά, όπως η τάση για κρατήσεις την τελευταία στιγμή, αλλά και στον τρόπο σκέψης των ξενοδόχων, οι οποίοι κλήθηκαν να επανεξετάσουν τα κόνσεπτ λειτουργίας των μονάδων τους.

Σύμφωνα με το Skift, όλο και περισσότερα ξενοδοχεία έχουν αποφασίσει να περιορίσουν τους χώρους πισίνας – ή να τους αντικαταστήσουν - και να τους αξιοποιήσουν ως χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Η τάση αυτή, ιδιαίτερα αισθητή στις ΗΠΑ και στον Καναδά, παρατηρείται τόσο στα ξενοδοχεία με θερμαινόμενες εσωτερικές πισίνες όσο και σε εκείνα με πισίνες στο roof garden. Οι διευθυντές των ξενοδοχείων που ακολούθησαν αυτή την τάση, το έκαναν επειδή τους προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και κερδοφορία, ανεβάζοντας τα έσοδα ακόμη και κατά 15%.

Οι ξενοδόχοι αναφέρουν ότι με τον τρόπο αυτό δεν κερδίζουν απλώς χώρο για τους επισκέπτες τους που παρακολουθούν εκδηλώσεις, συμμετέχουν σε οικογενειακές εκδηλώσεις ή γεύματα, αλλά εξοικονομούν και σε επίπεδο κόστους όπως η ασφάλιση και η συντήρηση.

Επιπλέον, πολλοί υπογραμμίζουν ότι μπορούν να αξιοποιούν τους χώρους αυτούς καθόλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο τις περιόδους κατά τις οποίες επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες.


tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ