Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέες καταγγελίες για την "Κιβωτό": Εστελναν παιδιά σαν εργάτες γης στη Μυτιλήνη και σε άλλα νησιά και τα χρήματα τα έπαιρνε η "Κιβωτός"

24/11/2022
52 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τα παιδιά που πήγαιναν και μάζευαν τις ελιές δεν είχαν καμία απολύτως αμοιβή για την εργασία τους και το ποσό το έπαιρνε η Κιβωτός του κόσμου σε μορφή χορηγίας.

Ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στην "Κιβωτό του Κόσμου", νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τα υψηλόβαθμα στελέχη της δομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, άνθρωπος που εργαζόταν για τη δομή για πολλά χρόνια στις οικονομικές υπηρεσίες ανέφερε δύο χαρακτηριστικά γεγονότα.

Πρώτον, η δομή φαίνεται να έστελνε τα παιδιά στην Μυτιλήνη προκειμένου να μαζέψουν ελιές για λογαριασμό μεγάλων γαιοκτημόνων των περιοχών εκεί.

Τα παιδιά που πήγαιναν και μάζευαν τις ελιές δεν είχαν καμία απολύτως αμοιβή για την εργασία τους και τελικώς το ποσό το έπαιρνε η Κιβωτός του κόσμου σε μορφή χορηγίας.


Μάλιστα, προς διευκόλυνση των μετακινήσεων των παιδιών σε αυτά τα μέρη η δομή φαίνεται να "βάφτιζε" τα ταξίδια εργασίας σε κτήματα ως "εκπαιδευτικές" εκδρομές.

Δεύτερον, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, περίπου 115 εκατ. ευρώ φαίνεται να είναι ο τζίρος της Κιβωτού του κόσμου τα τελευταία 10 χρόνια και από αυτά τα 115 εκατ. ο Εισαγγελέας διερευνά ήδη τα 89 εκατ. ευρώ.thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 24/11 - 10:43
Εγκλήματα
Ο παπαδουλης του την έφεραν οι δούλοι έτσι; Είχε στήσει ολόκληρη κερδοσκοπική επιχείρηση και όχι μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση. Μέχρι οδηγό και σωματοφύλακα είχε εξασφαλίσει μαζί με δύο βίλλες μια πόρσε ένα τζιπ και μια Μερσεντές αυτά είναι μπίζνες για χοντρά λεφτά κοροιδα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ