Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέες κατηγορίες για τον YouTuber που συνελήφθη για κακοποίηση ατόμων με αναπηρία

07/02/2024
53 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Followers του, τους οποίους ο ίδιος αποκαλούσε «army», πλήρωναν μέχρι και 200 ευρώ για να τον δουν να χτυπάει ΑμεΑ

Τη δράση του YouTuber που συνελήφθη για κακοποίηση ατόμων με αναπηρία, περιγράφουν δύο άλλοι streamers που έχουν υποστεί και βία από τον συλληφθέντα. Μάλιστα, λένε πως οι followers του πλήρωναν για να τον δουν να χτυπάει ΑμεΑ...

Σύμφωνα με τους ίδιους, που μίλησαν στον ΑΝΤ1, ο YouTuber τούς χτυπούσε άσχημα και τους έφτυνε ενώ υπήρχαν περιπτώσεις όπου κάποιοι από τους χιλιάδες followers του, τους οποίους ο ίδιος αποκαλούσε «army», πλήρωναν μέχρι και 200 ευρώ για να τον δουν να χτυπάει ΑμεΑ.

«Έπαιρνε κορίτσια 15 έως 17 ετών, τις πότιζε ολόκληρο μπουκάλι»

«Πάρα πολύ μας είχε εκμεταλλευτεί. Με χτυπούσε άσχημα, μπουκέτα, φτύσιμο, παντού στο σώμα» είπε ο Red Dragon. Σύμφωνα με τον ίδιο ο συλληφθείς «έχει εκμεταλλευτεί πολλά άτομα. Το πιο άσχημο πράγμα είναι ότι έπαιρνε κορίτσια 15 έως 17 ετών, τις πότιζε ολόκληρο μπουκάλι βότκα, τσίπουρο ή οτιδήποτε και με το ζόρι τις σήκωνε και τις έπαιρνε στο άλλο δωμάτιο και δεν ξέρω τι έγινε εκεί μέσα, φαντάζομαι».

«Υπάρχουν άτομα που πληρώνανε, πρέπει και αυτοί να πάνε δικαστικά (...)», πρόσθεσε ο Red Dragon, που τον Νοέμβριο του 2022 είχε και ο ίδιος συλληφθεί για παρενόχληση δύο ανηλίκων.

«Βάζω 10 ευρώ να δώσεις χαστούκι σε αυτόν»


«Γράφανε σε donate. "Βάζω 10 ευρώ να δώσεις χαστούκι σε αυτόν" (...). Εμάς μάς σύστησε ένας μάνατζερ. Δεν μας αφήνανε ποτέ τα κυκλώματα να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Μας έκανε πιο διάσημους λόγω "συντήρησης διασημότητας". Έπαιρνε αυτός τα πολλά και εμείς τα ψίχουλα. Μας χρωστάει πολλά λεφτά, μισούσε άτομα που ήταν ψηλά, τους έβλεπε ανταγωνιστικά» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Βάρδος.

«Πληρώνανε οι haters από 10 ευρώ μέχρι 200», λέει ο Red Dragon, με τον Βάρδο να συμπληρώνει ότι ο YouTuber όταν συνελήφθη ο άλλος YouTuber στο Κερατσίνι «το έπαιζε πιο μαλακός, μας "τούμπαρε" βασικά». 


ethnos.grΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ