Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέο σοκ στη Ρόδο από τον ξαφνικό θάνατο του επιχειρηματία Τσαμπίκου Νικολή (47 ετών)

12/05/2023
300 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο πένθος βυθίστηκε και πάλι η τοπική κοινωνία Αφάντου αλλά και ολόκληρη η Ρόδος από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Τσαμπίκου Νικολή σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο Τσαμπίκος Νικολής, ιδιαιτέρως αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ενεργός πολίτης, με προσφορά στον χώρο του αθλητισμού ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΡ Αφάντου και αδελφός του αντιπεριφερειάρχη Ν. Νικολή, έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ χθες το βράδυ βρέθηκε με φίλους και ήταν ευδιάθετος σήμερα τα ξημερώματα σηκώθηκε για να ετοιμαστεί για την εργασία του -ειναι ιδιοκτητης των φούρνων “ΝΙΚΟΛΗΣ”-  αλλά δεν έφτασε ποτέ. Ενιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Η ξαφνική απώλειά του, προκάλεσε νέο σοκ στη Ρόδο καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο που είχε μόνο φίλους, καθώς συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο Τσαμπίκος Νικολής έφυγε τόσο ξαφνικά  και τόσο άδικα από τη ζωή.


dimokratiki.gr


ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΒΣ Κω, θέλω να εκφράσω τα  θερμά μου συλλυπητήρια στον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νίκο Νικολή και στο φίλο σωματείο του ΑΕΡΑ ΑΦΑΝΤΟΥ για τον απροσδόκητο χαμό του Τσαμπίκου Νικολή.
Ηταν ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά  στην κοινωνία και στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και η απουσία του μας γεμίζει θλίψη.

Ο χαμός του σπουδαίου παράγοντα  βυθίζει στο πένθος το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.

...Καλό ταξίδι φίλε Τσαμπίκο.

Με βαθύτατη οδύνη,

 


Παναγιώτης Χατζηχριστοφής
Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ