Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νοσοκομείο Παίδων: Νεογέννητο μωρό πνίγηκε στο ίδιο του το γάλα και πέθανε

26/05/2022
82 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το μωρό λίγων ημερών βρέθηκε νεκρό, πνιγμένο μέσα στο γάλα του, στο νοσοκομείο Παίδων, με τους γονείς να έχουν υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Ένα μωρό μόλις λίγων ημερών πέθανε σε νοσοκομείο Παίδων πνιγμένο στο ίδιο του το γάλα, όπως καταγγέλλουν οι γονείς του, που έχουν υποβάλει μήνυση, ζητώντας την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, οι γονείς περίμεναν το βρέφος να πάρει εξιτήριο καθώς όπως τους έλεγαν οι γιατροί ήταν καλά στην υγεία του, αλλά δυστυχώς σε μερικές μέρες πέθανε από πνιγμό από το γάλα που το τάισαν στο νοσοκομείο Παίδων.

"Οικογενειακώς μας καταστρέψανε. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου ζήτησε κάποιος εκεί μέσα. Ένα συγνώμη ήθελα να το ακούσω από τους υπεύθυνους. Δεν μου έμεινε και κάτι άλλο να κάνω, μόνο αυτή τη μήνυση. Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα υγιέστατο μωρό”.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του μωρού λίγων ημερών, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε το αγοράκι τους.

Οι γονείς το είχαν μεταφέρει με ταχύπνοια στο νοσοκομείο Παίδων τον Αύγουστο του 2021, με φόβο ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

"Ενώ μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας λέγανε ότι είναι ένα παιδί υγιέστατο, γιατί μας το φέρατε εδώ. Δηλαδή μας ρίχνανε και ευθύνες γιατί το πήγαμε εκεί…Στις 8 – 9 ημέρες βρήκαμε πέντε κλήσεις από το νοσοκομείο ξυπνώντας εκείνο το πρωί. Κατάλαβα με τη μία με τις πέντε αναπάντητες ότι κάτι έχει συμβεί και παίρνουμε τηλέφωνο και μας είπανε ότι χειρότερο μπορούσαμε να ακούσουμε, ότι έγινε εισρόφηση γάλακτος. Ότι το παιδί τελευταία φορά ταΐστηκε τρεις παρά τέταρτο το πρωί και έξι παρά τέταρτο το πρωί βρέθηκε ωχρό, πνιγμένο μέσα το γάλα του”.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, oι γιατροί επανέφεραν το παιδί, αλλά ήταν κλινικά νεκρό.

Δύο μέρες το μωρό πέθανε, στις 13 Αυγούστου. Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η διάμεση πνευμονίτιδα και η υποξική εγκεφαλοπάθεια.

Οι γονείς υπέβαλαν ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την υπόθεση του θανάτου του βρέφους λίγων ημερών στο νοσοκομείο Παίδων πνιγμένο από το ίδιο του το γάλα έχει σχηματιστεί δικογραφία, με τον εισαγγελέα να αναμένεται να αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ