Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Όμιλος HotelBrain καινοτομεί ιδρύοντας την πρότυπη ακαδημία HotelBrain Academy

29/05/2023
95 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Όμιλος HotelBrain, ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακός Όμιλος στην Ελλάδα, με συνολικά 95 ξενοδοχεία σε 39 ελληνικούς προορισμούς, ανέλαβε πρόσφατα την πρωτοβουλία ίδρυσης της πρότυπης Ακαδημίας και Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)HotelBrainAcademyμε σκοπότην εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού των ξενοδοχείων και την απορρόφηση νέων ταλέντων.


Αναλυτικότερα σκοπός της Ακαδημίας είναι να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο των ξενοδοχείων, του τουρισμού και της γαστρονομίας, σε απόφοιτους Λυκείου αλλά και σε εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου, και παράλληλα να προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και σπουδαίες εργασιακές ευκαιρίες στα ξενοδοχεία του Ομίλου HotelBrain.


Απασχολώντας ο Όμιλος HotelBrain σήμερα περίπου 130 στελέχη στα κεντρικά γραφεία και περισσότερους από 2700 εποχικούς εργαζόμενους, προχώρησε σ΄ αυτή την κίνηση προκειμένου να ανταπεξέλθει στην έντονη έλλειψη στελεχών και ανθρώπινου δυναμικού που παρατηρείται στον κλάδο και προκαλεί δυσκολίες στην επάνδρωση των ξενοδοχείων. 


Εξάλλου με περισσότερα από 20 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο των ξενοδοχείων διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση, γνώση και εμπειρία ώστε να επιμορφώσει και να προσελκύσει νέο δυναμικό που ενδιαφέρεται να χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των ξενοδοχείων και του τουρισμού,  να ενισχύσει τις δεξιότητες όσων εργάζονται ήδη στην τουριστική βιομηχανία, και να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες, την κουλτούρα και την φιλοσοφία του Ομίλου πάνω στην φιλοξενία με στόχο τηδημιουργία εξειδικευμένων στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Με έδρα το νεοκλασικό κτήριο στον αριθμό 123 της Λεωφόρου Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας, οι εγκαταστάσεις της HotelBrain Academy έχουν σχεδιαστεί υπό τις οδηγίες των πολύπειρων στελεχών του Ομίλου HotelBrain και αποτελούν εχέγγυο εξασφάλισης της ποιοτικότερης εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού. 

Να σημειωθεί ότι για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων σπουδαστών που μένουν εκτός Αθηνών η HotelBrain Academyπαρέχει ένα οnlineεκπαιδευτικό πρόγραμμα για virtualπαρακολούθηση με αντικείμενο ProfessionalDiplomainHospitalityτο οποίο περιλαμβάνει συνδυαστικά εκπαιδευτικές ενότητες για ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο Food & Beverageκαι  RoomsDivisionManagement. 

Παράλληλα πραγματοποιούνται και δια ζώσης εκπαιδευτικά προγράμματα με αντικείμενο το Food & BeverageManagement, το RoomsDivisionManagementκαι το Hotelmanagementκαθώς και εξειδικευμένα σεμινάρια σε θέματα όπως γαστρονομία, sustainability, spamanagement, digitalmarketinginhospitality, datamanagementκαι πολλά άλλα. Το πρόγραμμα σεμιναρίων της Ακαδημίας εμπλουτίζεται συνεχώς  με νέα up-to-datedθεματικά σεμινάρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και πληροφοριών που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες του τουριστικού κλάδου. 

Όλοι οι απόφοιτοι μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων πιστοποιούνται με βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) HotelBrain Academyκαι παράλληλα, εφ’όσον το επιθυμούν, απορροφούνται στα ξενοδοχεία του Ομίλου HotelBrain.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα εκπαιδευτικά προγράματα και τα σεμινάρια της HotelBrain Academyή εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία:

HotelBrain Academy,Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)  

Διεύθυνση |Λεωφόρος Πατησίων 123, Αθήνα 112 51
Τηλ |210 3000565
E-mail |  info@hotelbrainacademy.com
Website |www.academy.hotelbrain.com

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ