Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο ΠΙΣ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών από 18 - 20 Ιουλίου

16/07/2022
27 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) καθώς και οι Ιατρικοί Σύλλογοι όλης της χώρας εξέφρασαν τη στήριξή τους προς τους εργαστηριακούς και τους κλινικοεργαστηριακούς ιατρούς με αφορμή τις κινητοποιήσεις τους.

Ειδικότερα, στηρίζουν τα «δίκαια» όπως τα χαρακτηρίζουν αιτήματα και τις δράσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών που κινητοποιούνται από 18, 19 και 20 Ιουλίου.

Μάλιστα, καλούν για καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και επιπλέον ζητούν την υποστήριξη και των κλινικών ιατρών στον αγώνα των συναδέλφων τους.

«Ενωμένοι και συνεπείς αγωνιζόμαστε για την κατάργηση του clawback, την ελάφρυνση των συσσωρευμένων αναγκαστικών υποχρεώσεων και την καθιέρωση αξιοπρεπών αμοιβών και αποζημιώσεων» αναφέρουν.

Παράλληλα ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ)και οι Ιατρικοί Σύλλογοι ζητούν αύξηση του προϋπολογισμού για τις διαγνωστικές εξετάσεις, ώστε να αποπληρώνονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τους ιατρούς.

«Ζητάμε ταχείες πολιτικές αποφάσεις για την αναγκαία άμεση βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των Εργαστηρίων, που συνιστά όρο επιβίωσης» αναφέρουν συμπληρώνουν.


https://www.news4health.gr/


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ