Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Οδηγός γερανού της ΕΛ.ΑΣ: «Αν σταματούσα θα με έκαιγαν ζωντανό» (vid)

20/03/2023
90 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με την εικόνα του αστυνομικού που οδηγούσε τον γερανό στην οδό Ακαδημίας να κάνει ελιγμούς με ταχύτητα βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με το Star, ο αστυνομικός ισχυρίστηκε σε συναδέλφους του ότι: «Αν σταματούσα θα δεχόμουν επίθεση. Δε θα έβγαινα ζωντανός. Φοβήθηκα, δεν είχα άλλη επιλογή. Ίδιο περιστατικό βίωσα λίγα λεπτά πριν, Ακαδημίας και Ομήρου. Προσπαθούσαν να μου σπάσουν τα τζάμια και να μου πετάξουν μολότοφ και καπνογόνα. Έβλεπα τα χέρια τους. Μου φώναζαν "εδώ θα καείς ζωντανός".

Έβαλα σειρήνα και κινήθηκα προς την Ακαδημίας για να απεγκλωβιστώ. Ακαδημίας και Αμερικής δέχομαι τη δεύτερη επίθεση. Δεν είδα τον πολίτη πίσω από τον κάδο καθώς δέχθηκα πρώτα επίθεση από τα δεξιά και ύστερα από τα αριστερά».

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας διέταξε έρευνα για το περιστατικό.Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αν έχουν τελεστεί από τον αστυνομικό τα εξής αδικήματα:

  • Διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών
  • Απόπειρα ή και τετελεσμένη και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Αργά χθες (17/3) το βράδυ, διαρροές από την ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν ότι το γερανοφόρο κινούνταν προς το υπηρεσιακό όχημα της Όλγας Γεροβασίλη που είχε δεχθεί επίθεση.


ufight.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ