Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΟΓΕ ΚΩ: Αντί να στελεχωθούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, η Κυβέρνηση δημιουργεί τις «Νταντάδες της γειτονιάς»…

19/04/2022
47 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σήμερα τον 21ο αιώνα αντί να έχουν όλα τα παιδιά το δικαίωμα για προσχολική αγωγή, η κυβέρνηση υιοθετεί το πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς», Αντί  να στελεχωθούν όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί με  το αναγκαίο παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό με σχέση  μόνιμης και σταθερής δουλειάς, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα,  θα απορροφηθούν ορισμένες γυναίκες  από τη δεξαμενή των ανέργων στις θέσεις των «νταντάδων» σε εργασία με ημερομηνία λήξης, μειώνοντας ταυτόχρονα και την «αδήλωτη εργασία» στον συγκεκριμένο τομέα. Ακόμα και συνταξιούχους στοχεύουν να μετατρέψουν σε “νταντάδες”, που θα προσπαθούν να συμπληρώσουν την πετσοκομμένη τους σύνταξη.

Δεν ανεχόμαστε η σύγχρονη ανάγκη των παιδιών μας να μετατρέπεται σε ευκαιριακή παροχή με ημερομηνία λήξης, σε παιδοφυλακτήριο, σε εμπόρευμα, αναγκάζοντας μας να χρυσοπληρώνουμε τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

 Ζητάμε :

  • Δημόσιους δωρεάν και σύγχρονους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς με υποδομή, πολιτιστικές δράσεις, ολιγομελή τμήματα , με παιχνίδι, ύπνο και δραστηριότητες.
  • Με ειδικό παιδαγωγικό προσωπικό, παιδοψυχολόγους, λογοθεραπευτές και βοηθητικό προσωπικό.
  • Σε κτήρια ασφαλή και με τους αναγκαίους χώρους
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για όλες τις αναγκαίες ειδικότητες.


Φτάνει πια η ευκαιριακή αντιμετώπισή μας.
Από το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Κω

19/4/22 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ