Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Οργή Καλλιάνου: Να βγει ο Άδωνις τώρα, τους βάζουν με το τσουβάλι μέσα κι όποιος ζήσει, έζησε

27/04/2024
339 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Τους κόβουν με κλαδευτήρια τα χέρια και τα πόδια, κατήγγειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας με αφορμή την υπόθεση του πατέρα του

Οργισμένος έκανε δηλώσεις για την υπόθεση του πατέρα του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, εγκαλώντας τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και καταγγέλλοντας πως «τους βάζουν με το τσουβάλι μέσα, τους κόβουν με κλαδευτήρια τα χέρια και τα πόδια κι όποιος ζήσει, έζησε».

Προχωρώντας σε πρωτοφανείς καταγγελίες, με έντονη την οργή στη φωνή του, ο Γιάννης Καλλιάνος ζήτησε επανειλημμένως από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να βγει δημοσίως και να αποκαλύψει όλους τους διαλόγους μεταξύ τους, κατά την περίοδο νοσηλείας του πατέρα του, Δημήτρη, που πέθανε χθες Πέμπτη. «Το να κινηθώ νομικά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω», επίμενε ο κ. Καλλιάνος, παραθέτοντας τον ισχυρισμό του ότι όλοι τον διαβεβαίωναν, τον ίδιο και την οικογένειά του, ότι ο πατέρας του πηγαίνει καλύτερα: «Εξαιρετικά πηγαίνει ο μπαμπάς σας, οι εξετάσεις είναι εξαιρετικές, όλα πάνε πάρα πολύ καλά, μην ανησυχείτε καθόλου», ισχυρίζεται ότι τού έλεγαν.

Επίσης, προσθέτει πως έχει κρατήσει όλα τα μηνύματα που αντάλλασσε με τους γιατρούς και πως κατά την επικοινωνία που είχε, μέσα στην απελπισία του, όπως αναφέρει, με τον Άδωνι Γεωργιάδη και εκείνος, αφού επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, του έδωσε την ίδια διαβεβαίωση: «Ο Αδωνις Γεωργιάδης, απορώ πώς δεν βγαίνει να πει ο ίδιος ότι ο ‘Γιάννης ο Καλλιάνος έχει δίκιο, με εκλιπαρούσε και μού έλεγε πεθαίνει ο πατέρας μου, κάνε κάτι’, γιατί δεν βγαίνει ο Άδωνις, που ήτανε φίλος μου και είναι», διερωτήθηκε ο βουλευτής. «Ενδιαφέρθηκε και πολύ μάλιστα», είπε για τον υπουργό Υγείας, μεταφέροντας τη συνομιλία τους: «Με πήρε ο Άδωνις και μου είπε: ‘Γιάννη, έχει γίνει ιατρικό συμβούλιο και ο πατέρας σου πάει εξαιρετικά. Δεν είναι η ιδιότητά μου να λέω στον γιατρό ποιον θα βάλει στις εντατικές’ και σωστά μου το είπε αυτό».

Εν τούτοις, ο Γιάννης Καλλιάνος, που μίλησε στον Ant1 το πρωί της Παρασκευής, ζήτησε επισταμένως «να βγει ο Άδωνις να πει αυτή τη λεπτομέρεια καθώς υπερασπίζεται το ΕΣΥ», τόνισε και συνέχισε: «Άδωνι Γεωργιάδη, τιμάς την παράταξη, τιμάς τα παντελόνια σου και είσαι άντρας και σε αγαπώ. Ενδιαφέρθηκες γιατί σε έπαιρνα κι έκλαιγα με λυγμούς», είπε.Στη συνέχεια, ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε πως η χειρουργική επέμπβαση στον πατέρα του, κατά την οποία οι γιατροί ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του ποδιού του, έγινε στο δωμάτιο του νοσοκομείου που βρισκόταν ο άντρας και όχι σε χειρουργείο: «Ξέρεις πού τον χειρούργησαν; Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο χωρίς ρόμπες, πήραν το κλαδευτήρι και έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου. Είμαι άνθρωπος που δεν λέω ψέματα, του πατέρα μου το δάχτυλο το κόψανε χωρίς τη διαδικασία που έπρεπε να γίνει». «Τούς βάζουν μέσα με το τσουβάλι, τους κόβουν με κλαδευτήρια τα χέρια και τα πόδια και όποιος ζήσει, έζησε», επανέλαβε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Καθηγητής του «Αττικόν» για τον Γιάννη Καλλιάνο: Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας που είχε ο αποθανών
Με ανακοίνωση δια των δικηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη απάντησε στον Γιάννη Καλλιάνο, ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής στο νοσοκομείο «Αττικόν» τον οποίο ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί για αμέλεια στην περίπτωση του πατέρα του.

«Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας, που είχε ο αποθανών, όπως επιτάσσει το ιατρικό τους καθήκον» αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου επισημαίνεται επίσης πως «η πολυπλοκότητα των προβλημάτων υγείας του αποθανόντος επέβαλε τη συνεργασία καρδιολόγου, πνευμονολόγου, νεφρολόγου, λοιμωξιολόγου και εντατικολόγου. Η επιστημονική άποψη όλων των ανωτέρω ήταν ότι η τυχόν διασωλήνωση του ασθενούς, χωρίς να υπάρχει απόλυτη ένδειξη, θα αποτελούσε εσφαλμένη ιατρική πράξη, καθώς η αποσωλήνωσή του θα ήταν πρακτικώς αδύνατη».

«Η εισαγωγή στην Μ.Ε.Θ. μη διασωληνωμένου ασθενούς, που δεν πληρούσε τις ιατρικές προϋποθέσεις και συγχρόνως ήταν συγγενής Βουλευτού, θα αποτελούσε ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση», επισημαίνεται ακόμη στη δήλωση.

Ολόκληρη η δήλωση των δικηγόρων του καθηγητή Αγγειοχειρουργικής:

Ο εντολέας μας Ι.Κ.,Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, εκφράζει την ειλικρινή του λύπη για τον θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου. Όλοι οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας, που είχε ο αποθανών, όπως επιτάσσει το ιατρικό τους καθήκον και όπως λειτουργούν σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως. Η πολυπλοκότητα των προβλημάτων υγείας του αποθανόντος επέβαλε τη συνεργασία καρδιολόγου, πνευμονολόγου, νεφρολόγου, λοιμωξιολόγου και εντατικολόγου. Η επιστημονική άποψη όλων των ανωτέρω ήταν ότι η τυχόν διασωλήνωση του ασθενούς, χωρίς να υπάρχει απόλυτη ένδειξη, θα αποτελούσε εσφαλμένη ιατρική πράξη, καθώς η αποσωλήνωσή του θα ήταν πρακτικώς αδύνατη. Η εισαγωγή ασθενών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) διέπεται από αυστηρούς ιατρικούς κανόνες, που ισχύουν για όλους τους ανθρώπους, και η σχετική απόφαση λαμβάνεται από όλους τους θεράποντες ιατρούς. Η εισαγωγή στην Μ.Ε.Θ. μη διασωληνωμένου ασθενούς, που δεν πληρούσε τις ιατρικές προϋποθέσεις και συγχρόνως ήταν συγγενής Βουλευτού,θα αποτελούσε ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση. Κατά τη διάρκεια της 23ης Απριλίου, ο ασθενής παρουσίασε επιδείνωση και αποφασίστηκε η εισαγωγή στη Μ.Ε.Θ. στις 18.30, αφού προηγήθηκε η διασωλήνωσή του. Δυστυχώς η λίαν επιβαρυμένη υγεία του δεν επέτρεψε την αποφυγή του μοιραίου.

Πηγή lifo.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/05 - 19:07
Προσγείωση.
Λαέ του ελλαδισταν! Προσγειώθηται επιτέλους!Μας σφάζουν πραγματικά!Και μας περνούν καί τα φράγκα από την τσέπη! Τι? Ποίο ΒΑΡΒΑΡΟ!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/04 - 21:31
καταλαβαίνετε τη διάλυση που υπάρχει....
εάν ο κυβερνητικός βουλευτής χλευάζει έτσι το ΕΣΥ, καταλαβαίνετε τη διάλυση που υπάρχει. Ο Άδωνης ο φίλος του άφαντος ....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ