Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Oρκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Ρόδου με Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Κολιάδη

23/12/2023
159 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή,  η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ρόδου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλου. 

Κατά τη σύντομη ομιλία του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης είπε μεταξύ άλλων:

Οι εκλογές τελείωσαν. Σήμερα μαζί με εμένα ορκίζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων όλου του δήμου. Όλων των παρατάξεων. Όλοι οι εκλεγμένοι το έκαναν για αγάπη για τον τόπο μας και για προσφορά. Σήμερα αφήνουμε πίσω μας τις εκλογικές μας διαφορές και ξεκινάμε τη δουλειά μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Στον κοινό μας αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Κύριες και κύριοι, για την πενταετία που ξεκινάει σε μερικές ημέρες έχουμε θέσει σημαντικούς, φιλόδοξους στόχους. Επιδιώκουμε τη σύνεση και τη συναίρεση με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας, για να δημιουργήσουμε ένα δήμο σύγχρονο δημοκρατικό καινοτόμο και αποτελεσματικό.
Για να δημιουργήσουμε μαζί, με όλες τις δυνάμεις του νησιού, ένα δήμο που θα μπορεί με σιγουριά να εξασφαλίσει με σιγουριά μια καλή ζωή στους ανθρώπους του νησιού και στα παιδιά τους.


(φωτορεπορτάζ: Χαρίκλεια Χριστοφή)

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/12 - 09:44
Μπραβο στους κωους
Εξυπνοι οι ροδιτες, εξυπνοτεροι οι κωοι. Εβγαλαν με 60% τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ για να καθαρισουν μια για παντα την κοπρο του αυγεια!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/12 - 22:36
Ανώνυμος
Οι Ροδίτες είναι έξυπνοι τον έστειλαν αδιαβαστο τον καμπουρακη εσείς κωοι φάτε στη μάπα αλλά 5 χρόνια τον ανίκανο κοψιμιο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/12 - 16:33
Και υπουργός,
Και Χατζημαρκος κα όλοι οι βουλευτές?? Και στην Κω κανένας??? Τι συμβαίνει??? Άδειασμα κανονικό βλέπω......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ