Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ωρωπός: Αρματοφόρο του στρατού παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη

01/10/2023
103 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τραγωδία έγινε στον Ωρωπό όπου μια 70χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από στρατιωτικό όχημα (αρματοφόρο) που λάμβανε μέρος στην άσκηση «Παρμενίων» - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε στα τραύματά της

Τροχαίο σημειώθηκε στον Ωρωπό, όταν άρμα μάχης παρέσυρε μια 70χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το στρατιωτικό όχημα ήταν σε φάλαγγα που συμμετέχουν στην άσκηση «Παρμενίων» και περνούσε από τον Ωρωπό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 9:00 στη συμβολή των οδών Αθηνών και Μεγάλου Αλεξάνδρου.  Η γυναίκα προσπάθησε εκείνη τη στιγμή να περάσει το δρόμο. Λέγεται ότι δεν άκουσε τις συστάσεις των αστυνομικών να παραμείνει στο σημείο που ήταν.

Δυστυχώς, ένα από τα άρματα μάχης που ήταν στην πομπή τη χτύπησε και τη τραυμάτισε βαριά. Η 70χρονη έχει μεταφερθεί στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Οι πληροφορίες αρχικά ήταν συγκεχυμένες, καθώς άλλοι ανέφεραν ότι είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση ενώ άλλοι ότι υπέκυψε στα τραύματά της. 

Κατέληξε στα τραύματά της

Τελικά η άτυχη γυναίκα κατέληξε. Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε περιπολικό αλλά και τζιπ του στρατού που προπορεύονταν της στρατιωτικής φάλαγγας, η γυναίκα φαίνεται πως αγνόησε τον κίνδυνο και πετάχθηκε κάθετα για να διασχίσει τον δρόμο.


dnews.gr



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ