Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Π. Τοκούζης: Δεν εξελίσσεται καλά η φετινή τουριστική σεζόν για τα καταλύματα - Υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις

25/05/2023
525 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η τουριστική σεζόν δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τα δεδομένα που είχαν ανακοινωθεί, δήλωσε στον Sky o πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος κ. Παναγιώτης Τοκούζης.

Τα προγνωστικά τελικά ήταν διαφορετικά από την πραγματικότητα, δήλωσε ο κ. Τοκούζης τονίζοντας πως οι αφίξεις όχι μόνο δεν παρουσιάζουν αύξηση, αλλά υπάρχουν και ακυρώσεις κρατήσεων το Μάιο στα τουριστικά καταλύματα γεγονός που ανησυχεί τους επιχειρηματίες του τομέα.

«Δεν παρουσιάζει αύξηση η τουριστική κίνηση παρά τα όσα λέγονταν περί πολύ καλής σεζόν. Η κίνηση σε μας παρουσιάζει μείωση για το Μάιο της τάξεως του 10-20%», δήλωσε.

«Το χειρότερο από όλα είναι πως υπάρχουν και ακυρώσεις κρατήσεων στα καταλύματα γεγονός που ανησυχεί τους επιχειρηματίες που περίμεναν αύξηση της κίνησης και των εσόδων τους για να καλύψουν τις υποχρεώσεις που έχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τοκούζης.

Σε ερώτηση για τους λόγους που η κίνηση δεν παρουσιάζει αύξηση ο κ. Τοκούζης δήλωσε πως έχουν ανοίξει και άλλοι ανταγωνιστικοί προορισμοί τους οποίους οι τουρίστες επιλέγουν.

Οι ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων προσπαθούν να καλύψουν τα κενά κάνοντας μειώσεις των τιμών.

Ακόμη εξακολουθεί να υφίσταται και το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού όπως σημείωσε ο κ. Παναγιώτης Τοκούζης.­

Rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ