Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παπάγου: Νεκρός 47χρονος δημοτικός υπάλληλος - Καταπλακώθηκε από δέντρο που κλάδευε

27/06/2024
128 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Νεκρός είναι ο δημοτικός υπάλληλος που καταπλακώθηκε από δέντρο στου Παπάγου.

Ενας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα Πέμπτη από δρόμο του Παπάγου, αφού πρώτα τον είχε καταπλακώσει ένα δέντρο. Πρόκειται για υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Παπάγου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια μιας απλής εργασίας κοπής δέντρων από τα συνεργεία του Δήμου.


Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου στον δήμο Παπάγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια εργασιών για την κοπή του δέντρου, μέσα σε σχολικό συγκρότημα.

Ο 47χρονος υπάλληλος φαίνεται πως τη στιγμή έκοβε ένα κλαδί, γλίστρησε και έπεσε. Όμως ήταν εξαιρετικά άτυχος και τον τρύπησε το δέντρο καθώς έπεφτε, και μετά τον καταπλάκωσε και ο κορμός. Σύμφωνα με την ΕΡΤ είχε ανέβει πάνω σε έναν ευκάλυπτο και κλάδευε.


Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, παρέλαβαν τον άτυχο εργαζόμενο και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο εργαζόμενος καθαριότητας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς χωρίς τις αισθήσεις του, και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στο ΑΤ της περιοχής έχουν μεταφερθεί οι υπόλοιποι εργάτες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό.

Τις εργασίες αποψίλωσης πραγματοποιούσαν πέντε εργάτες σήμερα το πρωί.

"Δουλεύαμε και μας είπαν να ανοίξουμε τον δρόμο για να περάσουν τα πυροσβεστικά και το ασθενοφόρο. Ένα δέντρο είχε καταπλακώσει τον εργάτη μέσα στο σχολείο. Εγώ πήγα μέσα μήπως χρειαστεί να βοηθήσω με το μηχάνημα, αλλά είχαν ήδη σηκώσει το δέντρο και ο άνθρωπος ήταν από κάτω. Όταν πήγα εγώ, δεν είχε τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο και η πυροσβεστική και ο δήμος ήρθαν αμέσως", περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

thetoc.gr







Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ