Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παππούς πλήρωσε με τενεκέ λάδι, τον χρυσό σταυρό για το εγγόνι του

19/01/2024
150 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Φαίνεται πως οι χαρακτηρισμοί περί «χρυσού λαδιού» εν μέσω της ανεξέλεγκτης κρίσης της τιμής του ελαιολάδου, δεν είναι πλέον μεταφορικοί ή σατυρικοί. Πρόσφατα, ένας ηλικιωμένος που ήθελε να αγοράσει ένα χρυσό σταυρουδάκι για το εγγόνι του, το αντάλλαξε με έναν τενεκέ λάδι. 

Όπως μεταδίδει ο Ant1, αυτός ο «παραδοσιακός» παππούς πήγε σε ένα παλιό χρυσοχοείο με ένα ασυνήθιστο αίτημα. Ήθελε απλά να αγοράσει έναν χρυσό σταυρό για το εγγόνι του, αλλά αντί για πορτοφόλι, έβγαλε έναν τενεκέ λάδι ως αντίτιμο.

Ελαιόλαδο για χρυσό σταυρό


Μάλιστα, η τιμή του αμιγή χρυσού σταυρού ήταν στα 180 ευρώ, όπως πληροφορεί η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Μάρσια Στεφάνου, τέλεια ισοτιμία με την τιμή στην οποία έχει σκαρφαλώσει ο 17λιτρος τενεκές λαδιού φέτος.

«Τον ρωτάω "μετρητά ή καρτούλα;".  Μου λέει "όχι, σε είδος θα σε πληρώσω", και εγώ σάστισα είναι η αλήθεια, γιατί δεν μου άρεσε η απάντηση» περιγράφει η κα Στεφάνου. Εκείνη τη στιγμή, ο παππούς της έδειξε τον γεμάτο με λάδι τενεκέ.

«Το πήρα το λάδι, γιατί το είχα δοκιμάσει και δεν είχα να χάσω τίποτα. Τρεις τέσσερις μήνες θα τους βγάλουμε» λέει η ιδιοκτήτης, δείχνοντας και ένα μπουκαλάκι τσίπουρο που πήρε από τον εν λόγω κύριο ως «φιλοδώρημα».


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ