Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παράπονα αναγνωστών για το πάρκο της 25ης Μαρτίου στην Πόλη της Κω

12/07/2023
1099 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Αρκετοί αναγνώστες του «ΒτΚ» επεσήμαναν στην εφημερίδα μας ότι το πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό 25ης Μαρτίου δεν είναι πλέον προσβάσιμο στο κοινό.

Αναζητήσαμε να δούμε εάν όντως ισχύει και πληροφορηθήκαμε ότι ναι μεν η κεντρική είσοδος παραμένει κλειστή για λόγους ανωτέρας βίας, όμως η πρόσβαση από την πόρτα την πλαϊνή είναι δυνατή κατά τις ώρες 07.30 – 15.30 τις καθημερινές.

Να σημειωθεί ότι είναι εκτός λειτουργίας οι περισσότερες παιδικές χαρές του νησιού εδώ και μήνες. Έτσι τα μικρά παρκάκια προσφέρουν στιγμές χαράς στα παιδιά και ξεκούρασης και δροσιάς στους ενήλικες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν στην πόλη της Κω πολλά σημεία κοινής χρήσης με τόσο όμορφο φυσικό περιβάλλον όπως το πάρκο στην 25η Μαρτίου. 

Είναι βέβαια θετικό το γεγονός ότι έστω κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί κάποιος να το επισκεφτεί. Ίσως για τις ημέρες του καύσωνα θα μπορούσε να εξεταστεί η διεύρυνση του ωραρίου πρόσβασης καθώς το μικροκλίμα από τα δέντρα και φυτά σίγουρα θα προσφέρουν μία ανακουφιστική δροσιά. 

Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/07 - 15:59
Προς ορθός
Οι δημοτικοί υπάλληλοι τώρα τι φταίνε?εσείς τους ψηφίσατε ας προσεχατε
Αγγελική
Αγγελική 13/07 - 18:40
Παιδικές χαρές
Καλό θα ήταν οι ανώνυμοι ναι γίνουν επώνυμοι λέω εγώ τώρα γιατί όχι άλλωστε;;έχουν να φοβηθούν κάτι;;;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/07 - 18:11
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Κανείς δεν τούς έχει πει ότι οι παιδικές χαρές δεν λειτουργούν; Τέρμα Μακρυγιάννη, πάρκο Κολοκοτρώνη,Καζερμα,κακο πριναρι,πασανικολακη, πίσω από oscar, μερικές που θυμάμαι.Λαθη πολλά που θα τα βρείτε μπροστά σας..... Όπως το σχολείο στα Δελφίνια,η είσοδος της πόλης Πειραιώς, διασταύρωση γυμνασίων, ίδρυση 3ου γυμνασίου.Λαθη απανωτά που δεν διορθώθηκαν.Ιδωμεν....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/07 - 16:11
Χαχαχα! Χαχα
Ο ανικανος Νικηταράς δε φταίει ποτέ!!! Όλο κάποιος άλλος φταίει. Βρε ουστ ανίκανε!
Αρχαιολογοι
Αρχαιολογοι 13/07 - 15:27
Αρχαιολογοι
Η αρχαιολόγοι δεν έχουν χρονο να ανοίξουν τις πόρτες λένε στην γειτονιά
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/07 - 13:42
ο παλιαπουλιας
διερευνηστε και ην εμπλοκη της αρχαιολογιας που ζητησε να κλεισει η εισοδος για να μην μπαινουν απο εκει στην υπηρεσια και ενοχλουν .
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/07 - 13:17
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ
ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Ν Τ Ρ Ε Π Ο Ν Τ Α Ι ΚΑΙ ΝΑ Κ Ρ Υ Β Ο Ν Τ Α Ι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/07 - 08:50
Ορθός.
Η ανικανότητα στο μεγαλείο της! Πανάκριβες ανθό στήλες μπροστά στο δημαρχείο! Και ένας σημαντικός πνεύμονας ζωής και χαλάρωσης παραμελημένος!!! Δηλ. Και πού μπορεί να χαλαρώσει ο άνθρωπος??? Μόνο στις καφετέριες!!! Του λιμανιού και τις πλατείας! Έλεος πλέον! Με άβουλους δημ. Υπαλλήλους!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ