Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Απόστολος Λύτρας από την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου

31/03/2022
115 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Ο Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που συγκλονίζει τη χώρα, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως είπε ο ίδιος, τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασής του θα τους εξηγήσει αναλυτικά αργότερα. Σε αυτή την περίπτωση θα οριστεί άλλος δικηγόρος για την κατηγορούμενη.

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που συνελήφθηε η μητέρα των τριών παιδιών, ο Απόστολος Λύτρας δεν εμφανίστηκε πουθενά και -όπως έχει γίνει γνωστό- δεν επισκέφθηκε καν την Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατείται. 

Στην Ανακρίτρια οδηγείται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ενώπιον της Ανακρίτριας θα οδηγηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μητέρα, που μέσα σε διάστημα τριών ετών έχασε και τα τρία παιδιά της, καλείται να λογοδοτήσει για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία της από τη δικαστική λειτουργό. 

Σύμφωνα με τον νόμο, αφού η γυναίκα συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από την Ανακρίτρια κατόπιν σχετικής εισήγησης της Εισαγγελίας, έχει δικαίωμα να απολογηθεί εντός πέντε ημερών από την εκτέλεση του εντάλματος ώστε να κριθεί η περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Η κατηγορουμένη που είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο, καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές η υπόθεση του θανάτου του παιδιού δείχνει "απολύτως δεμένη" με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, η οποία δεν κυκλοφορεί ελεύθερα στο εμπόριο. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Μουσικος
Μουσικος 31/03 - 21:49
Σάπια κοινωνία
Σε αυτό συμφωνώ μαζί σας. Το θεωρώ πολύ μεγάλη υποκρισία να δείχνουμε τάχα τόση μεγάλη ευαισθησία αφού συμβεί το κακό, ενώ δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξει μορφή το κοινωνικό κράτος.
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 31/03 - 21:07
Κοινωνία
Ενώ εν έτη 2022 λυντσαρουμε τους υπόδικους με θηριώδη αγριότητα αγνοώντας την Δικαιοσύνη . Σεβαστές οι απόψεις όλων θρησκευόμενων και μη.
Μουσικος
Μουσικος 31/03 - 20:34
Σάπια κοινωνία
Εσείς και οι θεολόγοι μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε. Όσον αφορά την πραγματική ζωή καλό θα ήταν κάποια στιγμή να υπάρξει ένας διαχωρισμός.Οι κοινωνίες δομηθηκαν και μεγαλούργησαν πολύ πριν τις θρησκείες. Στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν προτιμότερο να μεγάλωναν αυτά τα παιδιά με ομοφύλους γονείς(κάτι που απαγορεύει η θρησκεία σας) από το να τα σκότωνε ένα "φυσιολογικό" ζευγάρι.Αυτόν τον σκοταδισμό δεν μπορώ να αποδεχθώ στο 2022.
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 31/03 - 20:06
Κοινωνία
Φίλε μουσικέ το να σκοτώνετε ένα αγέννητο παιδί θεωρείτε φόνος. Αν εσείς δεν το θεωρείτε φόνο σεβαστή η άποψη σας. Στην χριστιανική θρησκεία για όσους πιστεύουμε θεωρείτε φόνος και η γυναίκα που το αποβάλει βίαια φόνισσα. Ρωτήστε και κανένα θεολόγο και οι θρησκευτικές απόψεις δεν είναι σκοταδισμός Είναι θρησκεία όπως όλες οι άλλες. ευχαριστώ.
Μουσικός
Μουσικός 31/03 - 16:59
Σάπια κοινωνία
Φονιάδες οι γυναίκες που κάνουν έκτρωση; Είστε ο ορισμός της σάπιας κοινωνίας και του σκοταδισμού.
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 31/03 - 15:26
Εγκλήματα
Οι άνθρωποι συνηθίζουν να κλωτσούν όποιον πέσει. Επίχαρμος φιλόσοφος της Κω.
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 31/03 - 13:55
Κοινωνία
Πράγματι και αν φτάσαμε στο φεγγάρι τι και αν εξελίχθηκαν η ηλεκτρονική η ιατρική επιστήμη. Ζούμε τον Μεσαίωνα του όχλου που νομίζει ότι είναι αναμάρτητος και αρχίζει να λυτσαρει τον φονιά η τη φόνισσα. τίποτα δεν άλλαξε πολιτισμός μηδέν. Μόνο οι πρωταγωνιστές άλλαξαν. Αυτοί που ποτέ δεν έκαναν μοιχεία ποτέ δεν είπαν ψέματα ποτέ δεν έκλεψαν και ποτέ δεν σκότωσαν τα αγέννητα παιδιά τους με εκτρώσεις. Τρομάζω και ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτής της ολέθριας κοινωνίας. Συχαθηκα την ανθρωποφαγία στα κανάλια. Κανένας δεν δικαιολογεί ένα φονιά η μία φόνισσα αλλά τον κύριο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη.
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 31/03 - 12:29
Σάπια κοινωνία
Ενοχή η αθώα αυτό θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη συνεκτιμωντας τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Εκείνο που προκαλεί φρίκη δεν είναι τα φρικτά εγκλήματα αλλά ο όχλος που μαζεύτηκε να την λιθοβολισει. Θύμιζε την εποχή του Χριστού. Άραγε πόσο κυρίες εκεί μέσα δεν έχουν κάνει εκτρώσεις και δεν σκότωσαν τα παιδιά τους πριν γεννηθούν; Αυτές δεν είναι φονισσες;; Άσε πια τον ωμό κανιβαλισμό από όλους τους δημοσιογράφους.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ