Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πέραμα: 44χρονη υπάλληλος καταγγέλλει ότι την βίασε ο συνάδελφός της σε απορριμματοφόρο

23/08/2024
218 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο 48χρονος υπάλληλος του Δήμου, ο οποίος αποδέχτηκε μεν την ερωτική συνεύρεση, αλλά αρνήθηκε τη σε βάρος του κατηγορία, λέγοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση του θύματος.

Οι αστυνομικές αρχές Περάματος ερευνούν μια καταγγελία για βιασμό υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου Πειραιά, από συνάδελφό της οδηγό απορριμματοφόρο. Το περιστατικό έλαβε χώρα επί της λεωφ. Ασπροπύργου στο Σχιστό.

Η 44χρονη συμβασιούχος υπάλληλος στην καθαριότητα κατήγγειλε πως μετά το τέλος της βάρδιας, τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Αυγούστου, ο 48χρονος συνάδελφός της την έγδυσε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία παρά τη θέλησή της, σε απορριμματοφόρο του δήμου Πειραιά.

Στη συνέχεια, η 44χρονη προχώρησε στη σχετική καταγγελία την Τρίτη 20 Αυγούστου, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον 48χρονο.

Ειδικότερα, στις 4:20 το πρωί της Τρίτης, η 44χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων και έκανε την καταγγελία πως έπεσε θύμα βιασμού από τον συνάδελφό της εντός του απορριμματοφόρου.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο 48χρονος υπάλληλος του Δήμου, ο οποίος αποδέχτηκε μεν την ερωτική συνεύρεση, αλλά αρνήθηκε τη σε βάρος του κατηγορία, λέγοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση του θύματος.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστή εξέταση, καθώς επίσης και διατάχθηκε η εξερεύνηση της καμπίνας του απορριμματοφόρου από την ΕΛ.ΑΣ.

koutipandoras.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 22:00
.
.......ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ MEE TOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ