Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Περήφανο το ΙΤΕ για τις 600 και πλέον γυναίκες επιστήμονες που εργάζονται σε αυτό (ανάμεσά τους και η Κώα Χρυσούλα Γ. Τάλλαρου)

13/02/2024
156 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κάθε χρόνο στις 11 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Διεθνής Ημέρα για τις Γυναίκες και τα Κορίτσια στην Επιστήμη!
Και στο ΙΤΕ, είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις 600 και πλέον γυναίκες επιστήμονες όλων των βαθμίδων (ανάμεσά τους και η Κώα Χρυσούλα Γ. Τάλλαρου), που εργάζονται στην έρευνα, αποτελώντας το 1/3 της ερευνητικής κοινότητας του Ιδρύματος!
«Η Διεθνής Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη, που ανακηρύχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το 2015, εορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Φεβρουαρίου. Η ημέρα αυτή υπενθυμίζει ότι οι γυναίκες και τα κορίτσια διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην επιστημονική και τεχνολογική κοινότητα και ότι η συμμετοχή τους πρέπει να αυξηθεί. Σύμφωνα με την UNESCO σήμερα, λιγότερο από το 30 % των ερευνητών παγκοσμίως είναι γυναίκες.
Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να προωθηθεί η καθολική και ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή των γυναικών και των κοριτσιών στην επιστήμη..» ανέφερε το ΙΤΕ που φωτογράφισε όλες σχεδόν τις επιστήμονες των ινστιτούτων! 

patris.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ