Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πέθανε ο δημοσιογράφος Φώτης Κοντόπουλος

06/01/2023
147 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Φώτης Κοντόπουλος, στην ηλικία των 48 ετών, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Ο εκλιπών έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Φώτης Κοντόπουλος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Μετά το πέρας των λυκειακών σπουδών του, σπούδασε δημοσιογραφία στο ΙΕΚ "Αθηναϊκό Ινστιτούτο Δημοσιογραφίας". 

Από τον Ιούλιο του 1995 εργαζόταν ανελλιπώς, έως σήμερα, στην εφημερίδα "Ριζοσπάστης". Αρχικά απασχολήθηκε με το εκπαιδευτικό ρεπορτάζ και στη συνέχεια με το ελεύθερο και το οικονομικό.

Ο Φώτης Κοντόπουλος διακρινόταν για το ήθος του, το δημοσιογραφικό του κριτήριο, τις ευρύτερες γνώσεις και ικανότητές του. Είχε άριστες επαγγελματικές σχέσεις και τηρούσε πάντοτε τις αρχές δεοντολογίας του επαγγέλματος.

Είχε να προσφέρει ακόμη πολλά, αλλά, δυστυχώς, η αρρώστια του επιφύλαξε άλλη μοίρα και τον στέρησε τόσο πρόωρα από την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του, συνάδελφο Ελένη Τζιβρά, τα δύο ανήλικα τέκνα τους και τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΣΚΟΤΙΔΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΣΚΟΤΙΔΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 09/01 - 05:54
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ Α.Σ
τα θερμά μου συλλυπητήρια για το παλικάρι.Δυστυχως η ζωή είναι πολύ σκληρή για ορισμένους ανθρώπους.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ