Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πετράλωνα: Δύο αδέρφια καταγγέλλουν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση και τη μητέρα τους για συγκάλυψη

31/10/2022
166 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δύο παιδιά, 17 ετών το αγόρι και 22 ετών το κορίτσι, προχώρησαν σε μύνηση και καταγγέλλουν τους ίδιους τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, πριν από μία δεκαετία - Ο πατέρας τα "πάσαρε" και σε φίλους του

Νέα σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο παιδιά, 17 ετών το αγόρι και 22 ετών το κορίτσι, προχώρησαν σε μύνηση και καταγγέλλουν τους ίδιους τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, πριν από μία δεκαετία.

Οι δύο νέοι καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους. 

Μάλιστα, τα αδέρφια είχαν κάνει ξανά μήνυση το 2018, σε βάρος του πατέρα αυτή τη φορά, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.

Όταν το αγόρι ήταν 7 ετών, αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινηθούν δικαστικά. 

Η λεπτομερής περιγραφή των παιδιών στη μήνυσή τους κατά της μητέρας τους είναι ανατριχιαστική και δίνει την εικόνα ενός πατέρα ο οποίος, όχι μόνο ασελγούσε και βίαζε τα παιδιά του αλλά τα "πάσαρε" και σε φίλους της οικογένειας. 

Πώς ο εκπαιδευτικός ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσαν τα δύο παιδιά

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται σε μία γειτονιά των Πετραλώνων, όπου ο πατέρας διατηρούσε κατάστημα. 

Όλοι είχαν παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά του 7χρονου παιδιού που κυκλοφορούσε στη γειτονιά και έδειχνε μονίμως φοβισμένο. Η συνάντησή του με έναν εκπαιδευτικό σε ένα από τα καφέ της περιοχής, έγινε η αιτία για να αποκαλυφθούν όσα ακολούθησαν. Ο εκπαιδευτικός πρότεινε στη μητέρα του παιδιού να κάνει δωρεάν μαθήματα στο παιδί και εκείνη το επέτρεψε. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, το παιδί άρχισε να μιλά για τις "συνήθειες" στο σπίτι, όχι όμως υπό τη μορφή καταγγελίας αλλά ως μία κανονική κατάσταση. 

Από εκείνο το σημείο αρχίζουν να αποκαλύπτονται οι ίδιες πρακτικές ασέλγειας και για την 11χρονη τότε αδερφή του. Πρακτικές που περιγράφει και η ίδια στη μήνυσή της.

Ακολούθησαν επισκέψεις κοινωνικών υπηρεσιών οι οποίες ήταν γνωστές από πριν στη μητέρα, καταγγελίες στην αστυνομία, ωστόσο τίποτε από όλα αυτά δεν στάθηκε δυνατό να φέρει την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Οι γονείς πήραν διαζύγιο, το αγόρι φιλοξενείται έως και σήμερα από τον εκπαιδευτικό, η ενήλικη πλέον κόρη ζει μόνη της στην επαρχία και το τρίτο παιδί της οικογένειας, ανήλικο σήμερα, ζει ακόμα με τη μητέρα. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ