Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ποια ξενοδοχεία της Κω διακρίθηκαν στα βραβεία της TUI για τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

08/03/2023
408 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στα TUI Global Hotel Awards 2023, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη βιωσιμότητα.

Στον κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Grecotel Hotels and Resorts απονεμήθηκε από την TUI το βραβείο TUI Lifetime Achievement, δηλαδή Επίτευγμα Ζωής, που τιμά ανθρώπους ή οργανισμούς με ανυπολόγιστη συνεισφορά στον κλάδο του τουρισμού.

Όπως επισημαίνει η TUI, ο κ. Δασκαλαντωνάκης, είναι γνωστός για τη δέσμευσή του στη δημιουργία προσωποποιημένων, μοναδικών πολιτιστικών εμπειριών για τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους ζεστασιά και γνήσια διασύνδεση με την τοπική κοινωνία.

Σε ό,τι αφορά τις ξενοδοχειακές εξελίξεις, το Lindos Blu Luxury Hotel & Suites έλαβε από την TUI το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου του κόσμου και το καλύτερο ξενοδοχείο της Ανατολικής Ευρώπης.

Αναλυτικά, στην ετήσια τελετή των βραβείων TUI Global Hotel Awards που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 300 συνεργάτες ξενοδοχείων και υπάλληλοι της TUI για να γιορτάσουν τα εξαιρετικά επιτεύγματα των 100 κορυφαίων ξενοδοχείων στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Μέσα σε 12 κατηγορίες, που επιλέχθηκαν από μια ομάδα με περισσότερα από 13.000 ξενοδοχεία σε 180 προορισμούς, 9 ξενοδοχεία έχουν αναγνωριστεί ως τα καλύτερα από τα καλύτερα σύμφωνα με κριτικές επισκεπτών της TUI.

Οι ετήσιοι νικητές του Παγκόσμιου Βραβείου Ξενοδοχείου της TUI βασίζονται σε σχόλια από περισσότερους από 16 εκατ. επισκέπτες της TUI το 2022. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την εξυπηρέτηση μέχρι το φαγητό, τις εγκαταστάσεις και τη συνολική εμπειρία.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ