Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πώς θα πληρώσετε εύκολα φόρους και λογαριασμούς πριν τις διακοπές – Άμεση εξυπηρέτηση καθημερινά έως αργά το βράδυ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

27/07/2022
22 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Λύση για την άμεση πληρωμή φόρων και λογαριασμών προσφέρει η υπηρεσία της ToraWallet στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για διακοπές και δεν έχουν προλάβει να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ και να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, το φόρο εισοδήματος, αλλά και όλους τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας του νοικοκυριού τους, εύκολα και γρήγορα, χωρίς ουρές και αναμονή. 

Η  υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών της ToraWallet, η οποία είναι διαθέσιμη σε περίπου 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα για πληρωμές μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, αλλά και με μετρητά. Επιπλέον, το ωράριο λειτουργίας του δικτύου ΟΠΑΠ προσφέρει ευελιξία, καθώς επιτρέπει την πληρωμή φόρων και λογαριασμών τις καθημερινές, αλλά και τα σαββατοκύριακα, μέχρι αργά το βράδυ. 

Πληρωμή 300 και πλέον οργανισμών και επιχειρήσεων 

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές για περισσότερους από 300 φορείς και οργανισμούς. Συγκεκριμένα, μπορεί να πληρώνει οφειλές δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων,  ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφάλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου. Παράλληλα, πληρώνοντας τους λογαριασμούς τους με κάρτα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, οι φορολογούμενοιχτίζουν αυτόματα και το αφορολόγητο όριο τους.

Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του.  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ