Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Προκαλεί η Τουρκάλα ηθοποιός που συμμετείχε στο «Λούφα και παραλλαγή» που γυρίστηκε στην Κω: Να πάρουμε νησιά στο Αιγαίο, αν χρειαστεί

25/06/2022
261 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Προκλητική όσο δεν πάει εμφανίστηκε η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη και πρώην Μις Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ, η οποία έγινε γνωστή στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή».

Η Τουχτσέ Καζάζ πρώην Μις Τουρκία τόνισε σε εμφάνισή της στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά.

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά», συμπλήρωσε.

Η Καζάζ στα γυρίσματα της ταινίας είχε γνωρίσει τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη τον οποίο και παντρεύτηκε στη συνέχεια. Η ίδια επέλεξε να γίνει χριστιανή κάνοντας θρησκευτικό γάμο, όμως μετά από λίγα χρόνια χώρισε λέγοντας πως ήταν λάθος της να αλλάξει θρήσκευμα.


Λίγα χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε με την ίδια να δηλώνει πλέον πως ήταν μεγάλο λάθος της να αλλάξει θρησκεία.https://eleftherostypos.gr/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ