Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πτώχευση FTI: Ειδικές προσφορές από TUI και Schauinsland-Reisen για να καλύψουν το κενό

04/06/2024
240 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η TUI και η Schauinsland-Reisen είναι οι πρώτοι τουρ οπερέιτορ στη Γερμανία, που αντέδρασαν στην πτώχευση της FTI και εισήλθαν στην αγορά με ειδικές προσφορές.

Στην TUI: Από εδώ και στο εξής, δεν απαιτείται κατάθεση για όλες τις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου 2024 με αναχώρηση έως τις 31 Οκτωβρίου 2024 - ανεξάρτητα από το αν οι πελάτες επηρεάζονται από την αφερεγγυότητα της FTI ή όχι. 

Επιπλέον, συνεχίζονται οι επαναδιαπραγματεύσεις με τους ξενοδόχους για πρόσθετες προσφορές. Ο Stefan Baumert, επικεφαλής της TUI Γερμανίας, λέει ότι «θα συγκεντρώσουν ελκυστικές προσφορές στις περιοχές-στόχους ξανά τις επόμενες ημέρες».

Η TUI προσφέρει επίσης τον αποκαλούμενο κωδικό προσφοράς «Sun300» από τις 4 έως τις 11 Ιουνίου, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νέες κρατήσεις κατά την περίοδο ταξιδιού έως τις 22 Δεκεμβρίου 2024. Εξοικονόμηση έως και 300 ευρώ είναι δυνατή στις κρατήσεις πακέτων, σύμφωνα με τον τουριστικό οργανισμό. Υπάρχει έκπτωση έως και 150 ευρώ για κρατήσεις μόνο σε ξενοδοχεία. Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένα ξενοδοχεία ή οργανωμένες εκδρομές σε όλο τον κόσμο. 

Η TUI, πάντως, δεν θα δέχεται υπάρχουσες κρατήσεις FTI.

Αυτό ισχύει και για τον τουρ οπερέιτορ Schauinsland. Αντίθετα, οι πελάτες και τα ταξιδιωτικά γραφεία που επικοινωνούν μαζί του θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν εκ νέου κράτηση για το ταξίδι τους με τον Schauinsland Reisen. Σε αντάλλαγμα, ο διοργανωτής προσφέρει μειωμένα τέλη ακύρωσης, «ώστε οι πελάτες να μπορούν να κάνουν εκ νέου κράτηση με αίσθημα ασφάλειας και να τους επιστραφούν οι πληρωμές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί για το ταξίδι FTI μέσω του Γερμανικού Ταμείου Ταξιδιωτικής Ασφάλισης».

Το Ταμείο Ασφάλισης πρέπει να επιστρέψει τις πληρωμές σε διάστημα από τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Μένει να διαπιστωθεί εάν αυτή η προθεσμία μπορεί να τηρηθεί, δεδομένων των διαστάσεων της χρεοκοπίας της FTI. 


tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ