Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή 18χρονος μετά από τροχαίο

27/02/2024
390 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Κατέληξε χθες, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Ρόδου, ένας 18χρονος ροδίτης ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της 18ης Φεβρουαρίου στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ρόδου – Καλλιθέας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου, το δίκυκλο όχημα το οποίο οδηγούσε ο νεαρός (κοντά στο σούπερ – μάρκετ ΑΒ) προσέκρουσε με σφοδρότητα σε στάση λεωφορείου.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι το όχημα διέλυσε το πλαϊνό μέρος της στάσης περνώντας μέσα από τα τζάμια!

Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς, 8 μέρες μετά κατέληξε. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/02 - 20:21
Απρόβλεπτος θάνατος.
Πονάει πολύ γειά όλους η απώλεια νέων παιδιών! Η αστυνομία να εντείνει τους ελέγχους στους δρόμους!Εάν πολλά από τα νέα παιδιά έχουν την ικανότητα και την νομιμότητα να κάνουν οδήγηση! Πιστεύω ότι έχουν καί μεγάλο βάρος ευθύνης με την αδιαφορία τούς!Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ