Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ρόδος: Kινητοποίηση για να αποφευχθεί η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Προφήτη Ηλία

20/08/2024
635 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Αδειοδότηση για την εγκατάσταση δύο ανεμογεννητριών στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία και συγκεκριμένα στην περιοχή «Ιτρυώνας» (περιοχή όμορη με το σημείο εκκίνησης της περυσινής καταστροφικής πυρκαγιάς) έχει λάβει εταιρεία από Βόρεια Ελλάδα.

Υπάλληλοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, με εκπρόσωπο της εταιρείας, επιχείρησαν σήμερα να κάνουν αυτοψία στην περιοχή, ώστε να αποσαφηνιστεί αν αυτή είναι χαρακτηρισμένη ως αρχαιολογικός χώρος και αν ναι, να προχωρήσει στον αποχαρακτηρισμό της.

 Αναγκάστηκαν ωστόσο να αποχωρήσουν, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με πολίτες, που διαμήνυσαν ότι δεν θα επιτρέψουν την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη δασική περιοχή του Προφήτη Ηλία.


ertnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/08 - 21:54
Χαχαχα
Α ρε Μητσοτάκη πως τους γλεντας.Ειναι που ο στρατηγός άνεμος και η παράξενη λουφοβραση κάψανε όλη την Ελλάδα.Ειναι και οι φήμες για εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε καμένες περιοχές.Αλλα ρε φίλε και σε αρχαιολογικούς χώρους;;;Το τερματισατε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/08 - 21:28
Ρόδος
Όταν κάποιος το είχε γράψει ότι έβαλαν φωτιά για να τοποθετήσουν ανεμογεννήτριες όταν καιγόταν η Ρόδος λέγαμε υπερβολές και χαζομάρες αλλά τώρα έχω να πω τελικά καμία φωτιά δεν ανάβει μόνη

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ