Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΔΟΕ: Παράνομες επιχορηγήσεις σε ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κω

21/09/2023
1151 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την ανάκτηση παράνομα ληφθέντων επιχορηγήσεων βάσει του αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004, συνολικού ύψους 2,6 εκατ. ευρώ ζήτησε η Γενική Διεύθυνση ΣΔΟΕ από τρεις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Πρόκειται για τρεις ξενοδοχειακές μονάδες σε Κω (262.200 ευρώ), Ρόδο (53.300 ευρώ) και Τρίκαλα (2.300.000 ευρώ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κατόπιν σύνθετων ελεγκτικών ενεργειών από την υπηρεσία, διαπιστώθηκαν μη νόμιμες ενέργειες ως προς την υπερτιμολόγηση  δαπανών, με την λήψη μη νόμιμων παραστατικών  με αποτέλεσμα  οι ελεγχόμενες επιχειρήσεις  να εισπράξουν μεγαλύτερες κρατικές ενισχύσεις.

Οι ξενοδοχειακές μονάδες ήταν ανάμεσα σε 6 συνολικά επιχειρήσεις στις οποίες εντοπίστηκαν παραβάσεις επιδοτήσεων και εντοπίστηκαν στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που πραγματοποίησαν οι ελεγκτές  της Γενικής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε ολόκληρη τη χώρα για την προστασία των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Ε., την αντιμετώπιση της απάτης στον τομέα του Φ.Π.Α., την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων, του παράνομου εμπορίου καπνικών και απομιμητικών προϊόντων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς επίσης και για την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ