Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σε επεισόδια έξω από γήπεδο

08/12/2023
197 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε μαζικές προσαγωγές οπαδών που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στου Ρέντη, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός εξαιτίας ρίψης ναυτικής φωτοβολίδας, προχώρησε η αστυνομία.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί περισσότερα από 400 άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Αλλοδαπών, στο πλαίσιο της έρευνας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Από το γήπεδο αποχώρησαν όσες γυναίκες και παιδιά βρίσκονταν εκεί, καθώς και οι ομάδες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που αγωνίζονταν την ώρα του επεισοδίου για την προημιτελική φάση του βόλεϊ Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς". Ο αγώνας διεκόπη οριστικά.

Διασωληνωμένος παραμένει ο αστυνομικός

Την ίδια ώρα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, ο οποίος αμέσως μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νικαίας. Το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, ωστόσο, ο αστυνομικός διακομίσθηκε εκεί λόγω της κατάστασης της υγείας του, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Στο νοσοκομείο έφτασαν τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Γιάννης Οικονόμου, όσο και ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν ο αστυνομικός έφτασε στο νοσοκομείο σε αιμοδυναμικό σοκ, έφερε εκρηκτικό τραύμα στη μηριαία αρτηρία, που σημαίνει ότι έχει καταστραφεί και ότι έχει χάσει παρά πολύ αίμα και αμέσως οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο. Του έδωσαν αίμα προκειμένου να τον επαναφέρουν από το αιμοδυναμικό σοκ. Του έβγαλαν μία βολίδα μεταλλική διαστάσεων 5x2x2 από το πόδι, προσπάθησαν να τον χειρουργήσουν και ο νεαρός έπαθε ανακοπή.

Στη συνέχεια προσπάθησαν να τον επαναφέρουν όπως και έγινε και συνεχίστηκε το χειρουργείο, ενώ διασωληνώθηκε από την αρχή και έλαβε οξυγόνο. 


τηετοψ.γρ



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ