Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σέρρες: 22χρονη κατήγγειλε ότι την βίαζε ο πατέρας της και της έδινε ναρκωτικά

27/05/2022
131 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι η μητέρα της τα γνώριζε όλα και δεν έκανε τίποτα


Το θάρρος να καταγγείλει στην αστυνομία τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε μέσα στην ίδια της την οικογένεια βρήκε μια 22χρονη από τις Σέρρες.
 
 Σύμφωνα με το Diktyo tv, η κοπέλα κατήγγειλε ο πατέρας την πλησίασε για πρώτη φορά, με σκοπό όπως της έλεγε να της μάθει να μιλάει, να ανοίγεται και να γίνει πιο κοινωνική.
 
 Τον Αύγουστο του 2016, ήταν η πρώτη φορά που την άγγιξε, πηγαίνοντας την σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο. Εκεί, η κοπέλα καταθέτει πως έπιασε το χέρι της, με σκοπό να της δείξει πώς να ικανοποιεί όπως της είπε τον εαυτό της, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν πολλές άλλες πράξεις.
 
 Σοκ προκαλεί και η στάση της μητέρας της, καθώς όπως λέει η 22χρονη σήμερα κοπέλα, είχε καταλάβει τα πάντα, αλλά δεν έκανε το παραμικρό για να την βοηθήσει και να την σώσει από την κατάσταση, την οποία ζούσε.
 
 Η ίδια μάλιστα καταγγέλλει πως ο πατέρας της ικανοποιούσε πλέον τις ορέξεις του, είτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, είτε σε εξωτερικούς χώρους, απειλώντας την ίδια να μην μιλήσει καθόλου.
 
 Το Σεπτέμβριο του 2016, μετά από ένα ταξίδι των γονιών της στα Σκόπια και μετά από ομηρικούς καυγάδες έγιναν στο σπίτι, η μητέρα της έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι, λέγοντας του να πάρει μαζί του και την μεγάλη κόρη, εννοώντας πως έχει καταλάβει τι συμβαίνει μεταξύ τους.
 
 Η διαβίωση με τον πατέρα της χαρακτηρίζεται από τη νεαρή σήμερα κοπέλα ως βασανιστήριο, καθώς καθημερινά της επέβαλε να κάνουν ερωτά και όποτε η ίδια αρνιόταν, την χτυπούσε και την βίαζε.
 
 Όπως ισχυρίζεται, πολλές φορές ο πατέρας της την υποχρέωσε να κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως ινδικής κάνναβης, ώστε να ζαλίζεται και ίδιος να μπορεί να ικανοποιεί τις ορέξεις του πάνω της, χωρίς η ίδια να αντιδρά.
 
 Στην κατάθεση της η κοπέλα αναφέρει στους αστυνομικούς πως ομολόγησε όλη την αλήθεια στην μητέρα και την αδερφή της και αντί να την υποστηρίξουν και να την βοηθήσουν, της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία.
 
 Μετά από αυτό, η ίδια θύμωσε και έχασε την γη κάτω από τα πόδια της, νιώθοντας πόνο, θυμό και απελπισία.
 
 Έπειτα η νεαρή απευθύνθηκε και στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών Σερρών ζητώντας βοήθεια , ενώ το μόνο που ζητά είναι η ποινική δίωξη τόσο του πατέρα της, όσο και της μητέρας της, η οποία δεν την προστάτευσε, αν και η ίδια θεωρεί ότι τα γνώριζε όλα.


parapolitika.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 28/05 - 11:56
Εγκλήματα
Ανθρωπόμορφα κτήνη που από λάθος έγιναν ανάξιοι γονείς όπως ο πατέρας τέρας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ