Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΕΤΚΕ: Προβληματίζουν οι χαμηλές πληρότητες στα μικρά τουριστικά καταλύματα

23/05/2024
193 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Με χαμηλές πληρότητες ξεκίνησε η φετινή τουριστική περίοδος για τα τουριστικά καταλύματα του κλάδου, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

Όπως επισημαίνει:
 Η εικόνα που υπάρχει μέχρι τώρα είναι ότι οι πληρότητες των καταλυμάτων του κλάδου θα κινηθούν σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα δυο προηγούμενα έτη 2023 και 2022.
 Οι μεγάλες αυξήσεις που καταγράφονται σε αφίξεις και τζίρους, δεν αποτυπώνονται στην πραγματική κατάσταση που βιώνουν τα μικρά τουριστικά καταλύματα και στα πραγματικά τους έσοδα.
 Τα αυξημένα πάγια και λειτουργικά έξοδα, λόγω πληθωρισμού, η υπερανάπτυξη της βραχυχρόνιας μίσθωσης αλλά και η αύξηση των κλινών στις αναπτυγμένες τουριστικά περιοχές με αποτέλεσμα τη μείωση των τιμών των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,
 δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό εις βάρος των μικρών μονάδων, είναι κάποιοι από τους λόγους της αναντιστοιχίας αυτής.
 Προβληματισμένοι οι επιχειρηματίες του κλάδου για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
miranta
miranta 25/05 - 08:40
Προς all inclusive
Φίλε έχεις βγει ποτέ από το νησί;Γιατί δεν κλείνεις και εσυ με 300 ευρώ να πας διακοπές;Βασικα αν πήγαινες Ισπανία και έβγαινες για φαγητό θα νόμιζες ότι έκαναν λάθος το λογαριασμό με αυτά που πληρώνουμε εδώ.Να βγουνε από το ξενοδοχείο να πάνε που και πως.Για πες μας.Τελος κανένας δεν σου χαρίζει τα λεφτά του.Τα κερδίζεις αν αξίζεις.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/05 - 00:54
All incusive
Κατσε ρε μεγαλε ερχονται με επιδοτητοσεις απο τον κρατο τους με τα παντα πληρωμενα για 300 ευρω ολα μεσα και το αεροπλανο.αυτοι σιγα μην βγουν απο τα ξενοδοχεια.και μετα μου λετε για τουρισμο.τα μαγαζια τι θα κανουνε.εατιατορια καφε ειδη τουριστικων κλπ κλπ.πρεπει το all inclusive να σταματησει.παρτε το χαμπαρι ολοι σας.σας τα τρωνε ολα τα μεγαλα κεφαλαια.στην ισπανια ξεσηκωθαν ολα ολα τα μαγαζια και το all inclusive εχει σταματησει σε αποσταση 15χμ απο την πολη.αλλα εδω ολοι δουλευουν για συμφεροντα.δεν προκειτε να παει μπροστα με τπτ το νησι συτο.κριμα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/05 - 17:26
Μήπως
Να τα δώσουμε και τζάμπα?Θα σας βόλευε?Σιγά μην βρούμε εμείς τις τιμές που έχουμε στις δικές τους χώρες!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/05 - 16:27
Τάσος Δούσης.
Φυσικό Δεν είναι??? Αντί να έχουν χαμηλές τιμές!Ανάλογα με την ποιότητα τούς.Συναγωνιζονται τα τέσσερα και πέντε Αστέρων????

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ