Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

“Sold out” τα εισιτήρια σε αεροπλάνα και πλοία από Κω για Αθήνα αυτές τις ημέρες

31/10/2023
1353 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με την ολοκλήρωση της φετινής τουριστικής περιόδου, πολλοί είναι εκείνοι που αναχωρούν από την Κω με πλοία και αεροπλάνα, προς Αθήνα και άλλα μέρη. Τις τελευταίες ημέρες, δεν υπάρχει ούτε δείγμα εισιτηρίου στα αεροπλάνα, αλλά ούτε και καμπίνα στα πλοία, παρά μόνο εισιτήρια τρίτης θέσης.  

Μάλιστα, τα πρώτα διαθέσιμα εισιτήρια και καμπίνες φαίνεται να προκύπτουν μετά από τις την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Ο λόγος φαίνεται να είναι η μεγάλη επιστροφή των εργαζομένων του τουρισμού, που ήλθαν για τη σεζόν στην Κω και επιστρέφουν πίσω, στους τόπους κατοικίας τους.  

Μάλιστα, πολλοί που πρέπει να ταξιδέψουν προς την Αθήνα για λόγους υγείας ή επαγγελματικούς , αναγκάζονται να ταξιδέψουν μέσω Ρόδου, με οποιοδήποτε διαθέσιμο μέσo υπάρχει. Αλλιώς, η μόνη λύση είναι 12 ώρες σε μία καρέκλα στο πλοίο, με το εισιτήριο πολλές φορές να είναι πιο ακριβό και από το αεροπορικό.  

Εν τω μεταξύ, δεν είναι μόνο πρόβλημα το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, αλλά ότι ακόμα οι νησιώτες συνεχίζουν και παραμένουν απλήρωτοι, για ένα χρόνο, σε ότι αφορά το μεταφορικό ισοδύναμο.  

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχει τόσο υψηλή ζήτηση στα εισιτήρια από Κω για Αθήνα, αλλά μήπως θα έπρεπε οι αεροπορικές εταιρείες, όταν βλέπουν ότι είναι περίοδος υψηλής κίνησης να αλλάζουν τα αεροπλάνα και να βάζουν μεγαλύτερα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό;  

Η Κως, αυτή την στιγμή εξυπηρετεί μόνιμους κατοίκους, εποχικούς εργαζόμενους, δημόσιους υπαλλήλους καθώς και τα γύρω νησιά. Συντρέχουν και έκτακτοι λόγοι υγείας και το να μην βρίσκει κανείς εισιτήριο σε τέτοια περίπτωση, δημιουργεί πολλαπλά θέματα.  

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ