Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Σπάσε τη Σιωπή» – Το τηλεοπτικό σποτ της ΕΣΗΕΑ για την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

25/11/2022
50 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Στόχος της εκστρατείας είναι να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των αρμοδίων Αρχών όσον αφορά την αναγνώριση των ολέθριων συνεπειών αυτών των εγκλημάτων

«Σπάσε τη Σιωπή» είναι το μήνυμα που απευθύνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ για τα εγκλήματα κατά των γυναικών. Το μεταφέρουν μέσω τηλεοπτικού μηνύματος έξι γυναίκες δημοσιογράφοι: οι κυρίες Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσιώνη, Ρίτσα Μπιζόγλη, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, Ράνια Τζίμα και Πόπη Τσαπανίδου και αφιερώνεται στην επέτειο της 25ης Νοεμβρίου, που έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Στόχος της εκστρατείας είναι, πέρα από την ενημέρωση της κοινωνίας για το φλέγον ζήτημα, να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των αρμοδίων Αρχών, όσον αφορά την αναγνώριση του ειδικού βάρους και των ολέθριων συνεπειών αυτών των εγκλημάτων στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή των Ελλήνων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ ευχαριστούν τις συναδέλφους για την προθυμία να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στο τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα. Καλεί όσους επιθυμούν να κοινοποιήσουν το τηλεοπτικό μήνυμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας τις ετικέτες #spasetisiopi #esiea #stopviolenceagainstwomen #actnow #protectwomen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ διοργανώνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ειδική Ημερίδα με θέμα «Γυναικοκτονίες, Έμφυλη Βία και ΜΜΕ», παρουσία μητέρων και συγγενών των θυμάτων, που πλαισιώνεται από έκθεση φωτογραφίας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

Πηγή: ΕΣΗΕΑ


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 25/11 - 18:46
Εγκλήματα
Μαζεύτηκαν οι πλαστικές υπεραιωνοβιες κούκλες να μας συγκινήσουν. Ας κοιτάξουν τα δικά τους κακώς κείμενα να τα διορθώσουν οι κουτσομπολες της δημοσιογραφικής ντροπής στα βοθροκαναλα του εξευτελισμού και της ανθρωποφαγίας υποδίκων
Αναγνώστες
Αναγνώστες 25/11 - 18:43
Εγκλήματα
Βία εναντίον των γυναικών είναι όταν όλες εσείς στα βοθροκαναλα κανιβαλιζετε με μανία σε μι υπόδικο γυναίκα για υψηλή ακροαματικότητα και κέρδος. Την πισπιριγκου την κατασπάραξατε τόσους μήνες μέχρι που ο Κούγιας σας άρχισε στις αγωγές. Αν είναι ενοχή η αθώα η Δικαιοσύνη θα το αποδείξει. Οσίες περιστερες κοιτάξετε τα του οίκου σας που παριστάνετε τις ψιλευσπλαχνες φτηνές κουτσομπολες δημοσιογράφοι της ντροπής και του διασυρμού .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ