Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στρατηγός Κωσταράκος προς Τουρκία: Αν έρθετε βράδυ, θα σας φάνε μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό...

11/06/2022
190 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ακρως επιθετική απάντηση του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ στον Ομέρ Τσελίκ: «Θα τους φάνε μαύρα ψάρια και αλμυρό νερό» - «Τι θα τους συμβεί αν πάμε εμείς να τους βρούμε κάποιο βράδυ. Υποθέτω έχουν ήδη βρει τρύπες να κρυφτούν»

Ενώ οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν, τουλάχιστον όχι στο πεδίο, αλλά στη... ρητορική, η Αθήνα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και το Μαξίμου, αλλά και το υπουργείο Εξωτερικών έχουν αναλάβει να απαντούν στην Αγκυρα σχετικά με την κυριαρχία των ελληνικών νησιών και το τουρκικό αίτημα αποστρατιωτικοποίησής τους.

Ωστόσο, στις τουρκικές προκλήσεις και τις απειλές του Ομέρ Τσελίκ ότι οι Τούρκοι «μπορεί να έρθουν κάποιο βράδυ» απάντησε μέσω Facebook ο στρατηγός και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος, στέλνοντας σκληρό μήνυμα στους γείτονες με ατάκες που θα συζητηθούν.  

Στην ανάρτησή του ο κ. Κωσταράκος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ Τσελικ που μας απειλεί ότι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Όχι ότι τους φοβόμαστε ή ότι μας τρομάζει ο κομψός Κύριος Τσελίκ, τον έχουμε συνηθίσει με βαρύγδουπες και προκλητικές δηλώσεις, εξ άλλου ένας απλός εκπρόσωπος κόμματος που αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και τους ομοϊδεάτες του είναι, αν όμως είναι να έρθει βράδυ ή πρωί, με τον τρόπο που ενεργούν και επιχειρούν στην μεγαλειώδη άσκηση τους EFES 2022, τότε θα τους συμβούλευα όλους και τον Κύριο Τσελίκ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι (ίσως το γνωρίζει) «θα τους φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό», χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ.

Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί. Αυτό θα τους συμβούλευα εγώ. Μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους. Και μέρα και νύχτα η αποφασιστικότητα μας και τύχη τους θα είναι ίδια. Ας το αναλογισθούν. Έχουν ακόμα πολύ χρόνο. Προλαβαίνουν να αναθεωρήσουν τις απειλητικές απόψεις τους και να γίνουν αξιοπρεπείς ειρηνικοί, και πολιτισμένοι γείτονες για να δουλέψουμε μαζί για το κοινό καλό των λαών μας».


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ