Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πεντέλη πριν από τη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

20/08/2024
92 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στα καμένα της Πεντέλης όπου θα έχει σύσκεψη με κλιμάκιο των συναρμόδιων υπουργών και με τη συμμετοχή της περιφέρειας Αττικής και δημάρχων των πυρόπληκτων περιοχών.

Μέλη του συλλόγου «Προστασίας Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου και Περιβάλλοντος» και κάτοικοι της περιοχής πραγματοποιούν το απόγευμα της Τρίτης (20/8) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πεντέλη με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, με κεντρικό σύνθημα των διαμαρτυρόμενων να είναι το «δάσος να ξανά γίνει δάσος».

Όπως λένε οι διοργανωτές στη διαμαρτυρία έχουν κληθεί παρατάξεις και σύλλογοι από τους δήμους γύρω από το Πεντελικό (Διονύσου, Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Πεντέλης, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Παλλήνης, Ραφήνας και Μαραθώνα).

Κλειστή παραμένει για τους κατοίκους η οδός Πεντέλης και Αναπαύσεως από την αστυνομία υπό το φόβο αντιδράσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στα καμένα της Πεντέλης όπου θα έχει σύσκεψη με κλιμάκιο των συναρμόδιων υπουργών και με τη συμμετοχή της περιφέρειας Αττικής και δημάρχων των πυρόπληκτων περιοχών.


gazzetta.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/08 - 21:56
Ενταξει
Κατανοητό πως πλέον η Αττική χρειάζεται έξτρα ρεύμα και θα λυθεί το πρόβλημα με ανεμογεννήτριες του γεραπετριτη.Τι φωνάζουν αφού τους έταξε ότι σε δέκα μέρες θα αποζημιωθούν όλοι.Το άλλο με τον Τοτό το μαθατε;;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ