Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

19/01/2024
124 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Γιώργος Χατζημάρκος: «Τον εμπιστεύομαι και φεύγω αισιόδοξος για ένα ακόμα πολύ σημαντικό έργο που θα ξεκολλήσει και θα υλοποιηθεί»

Με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Κύριο θέμα της συνάντησης που έγινε στο γραφείο του Υπουργού, ήταν η δημιουργία του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ένα κρίσιμο ζήτημα για την τοπική κοινωνία, για το οποίο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει δεσμευτεί να το χρηματοδοτήσει και να το κατασκευάσει.

Σημειώνεται ότι το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο έχει τεθεί σε υψηλή προτεραιότητα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της προτεραιότητας που έχει θέσει συνολικά τον τομέα της Υγείας, κατά συνέπεια, το ζήτημα αυτό βρίσκεται πολύ ψηλά και στην ατζέντα του Υπουργού Υγείας.

Μετά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, και την συζήτηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει στην πορεία υλοποίησης του έργου, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γης όπου σχεδιάζεται η ανέγερσή του, ο Περιφερειάρχης σε δήλωσή του, τονίζει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Υπουργού Υγείας και την βεβαιότητα ότι το έργο αυτό θα «ξεκολλήσει» και θα υλοποιηθεί.

Η δήλωση του Περιφερειάρχη έχει ως εξής:

«Το Ακτινοθεραπευτικό, έχουμε δεσμευθεί ως Περιφέρεια, σε συμφωνία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο οποίο ο ίδιος έθεσε υψηλή προτεραιότητα, και το Υπουργείο Υγείας, να το χρηματοδοτήσουμε και να το κατασκευάσουμε. ένα από τα προβλήματα στην πορεία αυτή είναι και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γης στην οποία έχει ανεγερθεί το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Η γη αυτή, Κτηματολογικά ανήκει στο Υπουργείο Εργασίας. Επειδή η οικοδομική άδεια (τώρα έχουν οικοδομική άδεια τα δημόσια έργα) για το Ακτινοθεραπευτικό, εκδίδεται στο όνομα του ιδιοκτήτη της γης, πρέπει να δώσουμε λύση σε αυτό το ζήτημα. Από την συνεργασία μου με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, από οποιαδήποτε θέση του, έχω να θυμηθώ μόνο λύσεις. Τον εμπιστεύομαι και φεύγω αισιόδοξος για ένα ακόμα πολύ σημαντικό έργο που θα ξεκολλήσει και θα υλοποιηθεί».


Το Γραφείο ΤύπουΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/01 - 11:08
Νομοταγης
Ο σφαγέας του Έλληνα! Θεατής στο υπουργείο εμπορίου! Η ακρίβεια στον ουρανό!!! Με τον κ. ΛΑΚΟΥΒΑΣ! Περιμένουμε κάτι απο αυτους??? Αλίμονο μας! Συνεχίζεται το θέατρο τούς!!! Πλα, πλα, πλα!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/01 - 00:07
Ελλάς το μεγαλείο σου!
Τι πήγε να κάνει; Να διορίσει πάλι τους δικούς του;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/01 - 23:54
Χαχαχαχα
100 εκατομμύρια και τα δύο που θα τα βρεις βρε Χατζημαρκο ρε τον ψεύτη
Λακούβας
Λακούβας 19/01 - 21:55
Λακούβας
Μην ξεχάσεις να πάρεις και τσιμέντο για την λακκούβα
BATMAN
BATMAN 19/01 - 20:48
Kos
Α ρε κομματοσκυλα!!!!
Snapper
Snapper 19/01 - 20:39
Νοσοκομείο Κω;;;
Για το νοσοκομείο της Κω; Μάλλον θα το κάνει ο υφυπουργός με τον …

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ