Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνελήφθη πρώην αρχιμανδρίτης - Kατηγορείται ότι δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του

23/12/2022
336 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Την κινητοποίηση των αρχών στην Αλεξανδρούπολη προκάλεσε η καταγγελία μίας γυναίκας, η οποία κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της και πρώην αρχιμανδρίτη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με απώτερο σκοπό την εκδίκηση

Χειροπέδες σε έναν 45χρονο πρώην αρχιμανδρίτη πέρασαν την περασμένη Παρασκευή αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη με το πρόσχημα της διακίνησης πορνογραφικού υλικού. Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις, όταν ο 45χρονος φέρεται να απέκτησε παράνομα πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης μίας πρώην συντρόφου του και ανέβασε δύο γυμνές φωτογραφίες σε ομάδα ατόμων του εργασιακού της περιβάλλοντος, όπου και φαινόταν ως αποστολέας η ίδια.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα e-evros.gr, τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ο αρχιμανδρίτης τις είχε αποθηκευμένες ο ίδιος στο κινητό του και είχαν «τραβηχτεί» την περίοδο που το ζευγάρι ήταν μαζί. Η πρώην σύντροφός του μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη ερήμην της, μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου και διαμένει, και υπέβαλε μήνυσε σε βάρος του 45χρονου πρώην εκπροσώπου της Εκκλησίας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι Αρχές στην Αλεξανδρούπολη και ο πρώην ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα ο Εισαγγελέας διέταξε να διενεργηθεί ανάκριση.


reader.gr

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Πολίτες
Πολίτες 24/12 - 13:14
Κοινωνία σάπια
Και πως ήταν πρώην ιερωμένος τι σημασία έχει ;; και εκεί κορόιδεψε το Χριστό και σαν πολίτης ασχημονει με αισχροτητες αηδιαστικές και εμετικές..
Χατζηνικολαου Σπυρος
Χατζηνικολαου Σπυρος 24/12 - 07:18
ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ
Ευλογήσον!!!! Χα χα χα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/12 - 16:57
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Διάβασε πρώτα και μετά γράψε την βλακεία σου.Πρωην Αρχιμανδρίτης, άρα η εκκλησία πλανηθηκε, κατάλαβε και απέπεμψε πριν τό γεγονός.Συμβαινουν αυτά,σε όλα τα επαγγέλματα.Δεν είναι όλοι ίδιοι, η πλειοψηφία είναι τίμια, ηθική και αξία.Σταματω για να μην πω τίποτα άλλο......
Αναγνώστης
Αναγνώστης 23/12 - 16:09
Εκκλησία
Να πιο παπάς να χαρά. Αλλά όλοι οι άνεργοι και τεμπέληδες γίνονται παπάδες για το μισθό τα τυχερά και την καλοπεραση. Ύστερα κάνουν τα κρυφά αισχη.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ