Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Καλλιθέας για στραγγαλισμό και εξαναγκασμό σε σεξ κατά της συζύγου του

10/04/2023
246 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η σύζυγός του κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι "τη στραγγάλισε με το ένα χέρι και την έριξε στο μπάνιο και μετά στην κουζίνα" ύστερα από καυγά που είχαν.

Σε ξενοδοχείο του Άσπεν στο Κολοράντο συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καλλιθέας και μικρομέτοχος της αμερικανικής ομάδας χόκεϊ Arizona Coyots, Άντριου Μπάρογουεϊ, με σοβαρότατες καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, κατά της συζύγου του. 

Σύμφωνα με την Aspen Daily News, ο Μπάρογουεϊ κατηγορείται για κακουργήματα κατά της συζύγου του, με την οποία είχαν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο. Ο 57χρονος πέρασε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη φυλακή της κομητείας Πίτκιν και την Παρασκευή κατέβαλε εγγύηση 2.500 δολαρίων για να μείνει ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους. 

Ο δικαστής Τζον Νίλι του απαγόρευσε να έχει επαφή με τη σύζυγό του και να δει τα παιδιά εκτός παρουσίας τρίτου ατόμου. 

Ο Άντριου Μπάρογουεϊ, ο οποίος είναι επίσης διευθύνων εταίρος του hedge fund Merion Investment Management LP, σύμφωνα με το "The Athletic", έθεσε σε μεγάλους κινδύνους τη σύζυγό του. "Έδειχνε να βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έκλαιγε έντονα και για αρκετή ώρα. Είχε μώλωπες στους αστραγάλους και τα γόνατα και αίμα στα χέρια της" σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση. 

Οι αστυνομικοί ανέκριναν τον Άντριου Μπάρογουεϊ, τη σύζυγό του και μία νταντά, η οποία έμενε στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου που έγινε το σοβαρό επεισόδιο. Η σύζυγός του είπε στους αστυνομικούς ότι ο Άντριου Μπάρογουεϊ "τη στραγγάλισε με το ένα χέρι και την έριξε στο έδαφος στο μπάνιο και μετά στην κουζίνα" ύστερα από καυγά που είχαν. 

Ο ίδιος ο Άντριου Μπάρογουεϊ είπε ότι αυτός και η σύζυγός του παίρνουν διαζύγιο και ενεπλάκησαν σε έναν φραστικό διαπληκτισμό που αφορούσε την οικογένεια και τα οικονομικά. Η νταντά από την πλευρά της είπε στην αστυνομία ότι άκουσε "σπάσιμο γυαλιών πριν από το δείπνο" και "καυγάδες μετά το δείπνο".

Η αστυνομία συμπλήρωσε μια έκθεση ενδοοικογενειακής βίας, μέσα από την οποία αναδεικνύει "διάφορους ανησυχητικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων του εξαναγκασμού σε σεξ, του στραγγαλισμού, του πρόσφατου χωρισμού, της ακραίας κτητικότητας και του ιστορικού κλιμακούμενης ενδοοικογενειακής βίας". 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ