Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνελήφθη στο Γύθειo ο Στέφανος Χίος

26/12/2022
415 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σπάρτη, βρέθηκε ο Στέφανος Χίος προκειμένου να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το notospress.gr, σε μια εξόρμησή του στο Γύθειο Μάνης την παραμονή των Χριστουγέννων κι ενώ έπινε καφέ, επιτέθηκε φραστικά σε μια γυναίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheToc, πρόκειται για την αδερφή της αποσπασμένης στην ΕΥΠ αστυνομικού, η οποία φέρεται να είχε υπογράψει για την επισύνδεση στην υπόθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη. 

Φαίνεται πως ο Στέφανος Χίος την μπέρδεψε με την αδερφή της, λόγω της ομοιότητάς τους, και της επιτέθηκε, βρίζοντάς τη. Ωστόσο, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα, εις βάρος του δημοσιογράφου.

Την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τη διαδικασία για τον εντοπισμό του Στέφανου Χίου, τον οποίο και εντόπισαν στην περιοχή της Μάνης.

Κατόπιν συνελήφθη, ενώ πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι για το οποίο όμως είναι άγνωστο εάν το κατείχε νόμιμα.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εξύβριση, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν αφέθηκε ελεύθερος ή αν πέρασε τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
miranta
miranta 28/12 - 05:23
Απορια
Μα τι έκανε ο καλός άνθρωπος;Μια γυναίκα κτυπισε.Σιγά ο Κασιδιάρης έκανε το ίδιο ζωντανά στη τηλεόραση και μάζεψε τόσους ψήφους.Αλήθεια αυτός που τα βρίσκει τα λεφτά;Ποιον έχει χορηγό;Εκτός αν τα μάζεψε από την εποχή που έλεγε τα αθλητικά στη ….Μενεγακη.Αυτή ήταν η πιο σπουδαία δουλειά που έχει κάνει.
Κύριε νεοδημοκρατη. Ειμαι ένας ψεκασμενος, αντιεμβολιαστης..
Κύριε νεοδημοκρατη. Ειμαι ένας ψεκασμενος, αντιεμβολιαστης.. 27/12 - 22:37
Όσο για σένα τον αψεκαστο 5απλα εμβολιασμενο.. μείνε πιστός στον σανό των ΜΜΕ.. Σαν προβατο
Φαίνεται εξαλου,, πόσο πολύ δεν θέλετε να μάθετε την αλήθεια... Γιατι πονάει... Σκάνδαλα, συγκαλυψεις, παρακολουθήσεις.. Σταματάω... Μην πω τίποτα άλλο για τους οπαδούς του κατεξοχήν μαφιοζου, απατεώνα πολιτικού της ελληνικής επικράτειας..της ΝΔ. κσι Και τους εγκεφαλικά νεκρούς οπαδούς του.. ΜΠΡΆΒΟ ΧΊΟ.. ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ..ΌΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΌΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΆΕΙ.. Εύχομαι να βγουν 100 ΧΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΒΡ@ΜΟΣΚΥΛΑ...Κ@ΠΡΙΤΕΣ ΝΔ..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/12 - 07:39
Νεοδημοκρατης
Κρίμα, γιατί τι θα γίνει με την ενημέρωση;Πως και πως περιμένουν οι απανταχού της γης ψεκασμενοι, ελληναρες, αντιεμβολιαστης,χρυσαυγουλα τον καθημερινό σανό που τους πουλάει. Ο άμεμπτος συνεχιστής του Τράγκα.Θα μάθουμε ποτέ πως τα μαθαίνει όλα αυτά που γράφει; Σταματώ για να μην πω τίποτα άλλο, όσον αφορά τους οπαδούς του: Ουστ κ@πρ@σκ@λ@....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ