Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θα σταματήσει την δικηγορία δήλωσε ο Α. Κούγιας, σε περίπτωση καταδίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου

26/01/2024
165 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Λίγες ώρες μετά τη 12ωρη αγόρευση της εισαγγελέως στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, o δικηγόρος Αλέξης Κούγιας είπε ότι αν δεν αθωωθεί η κατηγορούμενη, τότε θα παραιτηθεί από το λειτούργημά του.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στην πρόταση της εισαγγελέως, τόνισε ότι πρόκειται για «ταπεινού επιστημονικού περιεχομένου πρόταση, επιπέδου πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών lifestyle».

«Δεν περίμενα κάτι καλύτερο, περισσότερο ενδιαφερόταν η εισαγγελέας να τελειώσει η δίκη για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη», είπε ο Αλέξης Κούγιας και δήλωσε πως «είναι για γέλια, είμαι 53 χρόνια στα δικαστήρια δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Σχετικά με τις σχέσεις του ζευγαριού, είπε: «Όταν έχασε τη ζωή της η Μαλένα και η Ίριδα, το ζευγάρι ήταν ενωμένο, ταυτισμένο. Έκαναν μήνυση στους γιατρούς. Είναι κωμικού περιεχομένου η προσέγγιση», είπε και κατηγόρησε την εισαγγελέα ότι αγνόησε επιστήμονες μάρτυρες υπεράσπισης.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Οι εισαγγελικές προτάσεις γίνονται σε πολύ μικρά ποσοστά αποδεκτά γιατί γίνονται με προχειρότητα. Η κυρία εισαγγελέας, αγόρευε 9 ώρες. Είμαι βέβαιος ότι στο δικαστήριο κανείς δεν θα θυμάται τίποτα, ούτε οι ένορκοι. Την πρότασή της δεν την κατέθεσε εγγράφως. Ήταν για τα κανάλια».

Όσον αφορά με το εάν πιστεύει ότι θα αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε ότι η κατηγορουμένη είναι αθώα. «Εάν τελικώς δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, θα πω ότι η δικαιοσύνη πλέον στην Ελλάδα αποδίδεται μέσα από τα κανάλια και δεν θα έχω λόγο παρουσίας μου στα δικαστήρια.

Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αθωωθεί, θα παραιτηθώ από το λειτούργημά μου. Εγώ έχω δοκιμαστεί ως δικηγόρος. Η κυρία εισαγγελέας δεν έχει δοκιμαστεί», είπε κλείνοντας ο ποινικολόγος.


Dnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μανώλης
Μανώλης 27/01 - 08:42
ο Δικηγόρος
Ρε μάγκες. Ποιός είναι αυτός ο τύπος που απειλεί Δικαστές και Εισαγγελείς; Αν εγώ βρίσω και απειλήσω τον γείτονά μου γιατί η κατσίκα του μού έφαγε τα μαρούλια ή ο σκύλος του έπνιξε δύο κότες, θα με τρέχει στα Δικαστήρια. Αυτός ποιός είναι;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ