Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης airbnb έβαλε κάμερα και κατέγραφε τους πελάτες

28/04/2023
200 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Παρακολουθούσε κρυφά τις προσωπικές στιγμές των πελατών του. Όσο και εάν φαίνεται απίστευτο είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Θεσσαλονίκη ο 62χρονος ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μια παρέα από την Πελοπόννησο νοίκιασε το εν λόγω δωμάτιο για 4 μέρες.

Όταν η παρέα βγήκε για βόλτα στην πόλη ένας από αυτούς πήρε μία μικρή συσκευή, ένα ρολόι και γυρνώντας στο διαμέρισμα αποφάσισε να βρει μπαταρίες από μία άλλη συσκευή που ήταν μέσα στο δωμάτιο. Βρήκε ένα ρολόι και έβαλε τις μπαταρίες. Όταν πήρε το ρολόι διαπίστωσε ότι από πίσω είχε μία θύρα usb. Εκεί κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πήρε το ρολόι και το άνοιξε και βγήκε μία κρυφή κάμερα στο νούμερο 6 του ρολογιού.

Η παρέα κατάλαβε ότι υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν τα πάντα. ο άνδρας ενημέρωσε αμέσως την ασφάλεια και το ρολόι κατασχέθηκε από την Ασφάλεια και η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Ο κ. Νίκος, που κατήγγειλε το περιστατικό μίλησε στο MEGA. «Εμείς βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη για ένα σεμινάριο. Νοικιάσαμε ο δωμάτιο, πήγαμε την Πέμπτη, μας έδειξε το διαμέρισμα ο κύριος που το είχε. Στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μαζί του μας ρώτησε πόσα άτομα θα είμαστε και ποιοι θα είναι. Του είπα ότι θα είμαστε 3 άτομα, εγώ, ένας νεαρός και η μητέρα του η οποία είναι ΑμεΑ», ανέφερε αρχικά.

«Όταν τυχαία ανακάλυψα τις είχε γίνει πήρα αμέσως την αστυνομία και μου είπε ότι πρέπει να πάω στο τμήμα και να κάνω μήνυση. Αυτή η κάμερα κάνει καταγραφή ότι όταν εμείς θα φεύγαμε θα τη συνέδεε με ειδικό καλώδιο και θα έβλεπε τι ακριβώς γινόταν. Ήταν στην κουζίνα το ρολόι, και έβλεπε στον διάδρομο. Ψάξαμε σε όλα τα δωμάτια, αλλά δεν ήταν και δυνατόν για να καταλάβω εάν είχε κάτι άλλο», συνέχισε ο κ. Νίκος.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ ερευνάται τυχόν διακίνηση του υλικού που καταγράφηκε.


topontiki.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 29/04 - 08:45
Κοινωνία είμαι ο καθρέπτης σου
Ο άνθρωπος ήθελε καθημερινό οφθαλμολουτρο. Ε ρε ανωμαλία που δερνει τον κόσμο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ