Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου - "Την σκότωσε ο σύντροφός της", ομολόγησε ο φίλος του

08/01/2024
293 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Δράστης της δολοφονίας είναι ο σύντροφος της 41χρονης, ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια φίλου του για να εξαφανίσουν τη σορό - "Την πετάξαμε σε απόμερο μέρος στη Χαλκιδική"

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρέθηκε το πτώμα της σε χωράφι στη Χαλκιδική (μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστα) μέσα σε μπαούλο, έχοντας δολοφονηθεί από τον 39χρονο σύντροφό της, που έπαιζε τόσο καιρό θέατρο.

Προσήχθησαν αρχικά ο σύντροφός της και ένας φίλος του, ο οποίος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα και είπε πως ο ίδιος βοήθησε στην εξαφάνιση του πτώματος. Ο φίλος του 39χρονου δράστη είναι σεσημασμένος, ενώ ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας έχει καταδικαστεί πέντε φορές για ξυλοδαρμό της αδερφής του.

Ομολόγησε ο φίλος του συντρόφου της

Δράστης της δολοφονίας είναι ο σύντροφός της, ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια του φίλου του, για να την εξαφανίσουν. Ο φίλος του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος είναι σεσημασμένος, ομολόγησε ότι βοήθησε τον 39χρονο για να εξαφανίσουν το πτώμα και υπέδειξε μάλιστα το σημείο απόκρυψης.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκαν μέσα στο σπίτι δακτυλικά του αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Οι αστυνομικές Αρχές τον βρήκαν, τον ανέκριναν και ομολόγησε πως μετά τη δολοφονία, την πέταξαν μαζί με τον σύντροφο της γυναίκας, σε απόμερη περιοχή κοντά στη Χαλκιδική.

Του απαγόρευσαν να ταξιδέψει στην Αθήνα

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της γυναίκας να ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο άνδρας επρόκειτο να μεταβεί αεροπορικώς στην πρωτεύουσα προκειμένου να μιλήσει σε τηλεοπτικό σταθμό, προφανώς για την υπόθεση. Όπως φαίνεται όμως, η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο.

Ο 39χρονος είχε κακοποιήσει την αδερφή του

Ο Alpha αποκάλυψε ότι ο σύντροφος της γυναίκας έχει καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του, η οποία είχε μιλήσει το 2020 στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" για το περιστατικό. Περίπου δύο με τρία χρόνια πριν, ο εν λόγω άνδρας χτύπησε άγρια και κατ'εξακολούθηση την αδερφή του, με αποτέλεσμα εκείνη να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο με κακώσεις σε κεφάλι και σώμα.

Κατά τις ίδιες πηγές, η γυναίκα αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα από την κακοποίηση που υπέστη, όπως απώλεια και κενά μνήμης, μερική απώλεια ομιλίας καθώς και μετατραυματικό στρες.

Η ίδια υποστήριξε ότι ο αδερφός της, άρχισε να την χτυπά επειδή εκείνη σταμάτησε να του δίνει χρήματα, λέγοντας μάλιστα ότι αρχικά της ήταν δύσκολο να τον καταγγείλλει. "Μου χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο και μετά επανειλημμένα στο πεζοδρόμιο" είχε πει χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της "εξαφάνισης"

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, η 41χρονη Γεωργία, η οποία ήταν τριών μηνών έγκυος και δεν το είχε πει στη μητέρα της, ξυπνάει στο σπίτι του συντρόφου της (δεν συζούν), αφού είχαν περάσει μαζί την αλλαγή του χρόνου και από τότε... εξαφανίζεται.

"Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα", είχε πει ο σύντροφός της στο Live News του Mega παίζοντας θέατρο.

Το τελευταίο μήνυμα

Τι έλεγε το μήνυμα που (υποτίθεται) του έστειλε; "Καλημέρα αγάπη μου... Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι... Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ... Σε αγαπάω".

Εκείνος της απάντησε: "Καταρχάς γιατί δεν με ξύπνησες; Δεύτερον τόσα λεφτά εσύ τι τα θες;".

"Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της", ανέφερε ο 39χρονος δράστης.

Κάτι δεν... κόλλαγε στον αδερφό της

Ο αδερφός της Γεωργίας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star.

"Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα μου για χθες το πρωί ότι έχει μία εκκρεμότητα. Δεν μπορούμε να τη βρούμε έχει κλειστό το κινητό της. Δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό στην οικογένεια ώστε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να εξαφανιστεί έτσι. Το σημαντικό είναι ότι ούτε το παιδί της δεν έχει ενημερώσει.

Ανησυχούμε, δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κολλάει στη σύνταξη του μηνύματος στον σύντροφό της. Παράλληλα, ο σύντροφός της ισχυρίζεται ότι η αδερφή μου πήρε ένα ποσό, το οποίο πάλι δεν μου κολλάει γιατί η αδερφή μου δεν είναι τέτοιο άτομο" υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο αδερφός της Γεωργίας.

"Ήταν πολύ τυπική στη δουλειά"

O εργοδότης της Γεωργίας δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Η 41χρονη μάλιστα ως την τελευταία στιγμή ήταν στην δουλειά της πολύ τυπική: "Η Γεωργία εκείνη την ημέρα έπιανε 14:30 η ώρα δουλειά. Στις 14:00, συναδέλφός της που ήταν εδώ πέρα, ρώτησε αν ήρθε η Γεωργία και νομίζω ήρθε. Κατά τις 14:00 η ώρα πρέπει να ήρθε εδώ πέρα. Αυτό γιατί η Γεωργία ήταν πολύ τυπική", ανέφερε ο εργοδότης της.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Kingdom
Kingdom 09/01 - 18:49
Αποβρασμα
Να σας διαλύσουν αποβρασματα,να μην ξαναδείτε το φως της μέρας, έπαιζες και θέατρο βρωμιάρη, σκοτώσατε την κοπέλα και το αγέννητο μωρό.....
Τκ18
Τκ18 09/01 - 14:44
Κα Αγρελλη
Σίγουρα θα είχε πάρει δείγματα του χαρακτήρα του δεν την σκότωσε στο πρώτο ραντεβού , χρόνια τα είχαν σίγουρα θα είχε φάει κ ξύλο , επιμένω η ανοχή θα φέρει το έγκλημα απλά είναι θέμα χρόνου......
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 09/01 - 12:36
Προς Τ18
Ξέρετε πόσοι δολοφόνοι κυκλοφορούν με αγγελικό πρόσωπο; στην αρχή παριστάνουν τα καλά παιδιά και μετα πέφτουν οι μάσκες. Πώς να τους ξεχωρίσουν; Κρίμα στην κοπέλα και κρίμα στο αγέννητο μωράκι της. Άδικα έφυγαν.
tk18
tk18 09/01 - 10:49
Σκεφτομαι
πρεπει να μην υπαρχει ανοχη απο τις κοπελες , τι εννοω ? ειχε παρελθον ο ψυχακιας, ειχε σπασει στο ξυλο την αδερφη του πολλες φορες επισης κ προηγουμενες σχεσεις του, οποτε τι πας κ ερωτευεσαι κοπελια? νομιζεις θα τον αλλαξεις? ΠΟΤΕ! κ περιτρανα χθες η μανα του (ηθικος αυτουργος) διαρρηγνυε τα ιματια της οτι ξερει καλα το ''παιδι'' της και ποτέ δεν θα εκανε κακο σε ανθρωπο. Ο κακομαθημενος γιος της μανουλας δεν θα αντεξε ομως την απορριψη οταν θα του ζητησε να χωρισουν οποτε σφαξιμο στο γονατο , οπως ο Δανος , ο πιλοτος , κ τοσοι αλλοι που θα ερθουν, ξυπνατε οταν βλεπεις να μην ελεγχει τον εαυτο του κ φυσικα σε μια χειροδικεια αμεσως καταγγελια κ φευγεις πας σπιτι σου....
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 09/01 - 09:59
Εγκλήματα
Ποιον άνθρωπο σήμερα να εμπιστευτείς; γεμίσαμε δολοφόνους. Και εμείς φόβο και καχυποψία σε μια άλλοτε ήσυχη χώρα. Τώρα ξεπέρασε το Μεξικό και την Κολομβία στα εγκλήματα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ