Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Τουρισμός για Όλους»: Ποιοι οι δικαιούχοι και τα εισοδηματικά κριτήρια – Πότε ξεκινά η υποβολή αιτήσεων

03/05/2023
182 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας για τον «Κοινωνικό Τουρισμό 2023» θα ανοίξει και ο «Τουρισμός για Όλους», όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Ο «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει ένα voucher ύψους 150 ευρώ, που μπαίνει σαν άυλη κάρτα στο κινητό, και μπορεί να εξαργυρωθεί όπου και όπως επιθυμεί ο δικαιούχος στις διακοπές του, δηλαδή σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή.

Πέρσι, λόγω της πανδημίας, είχε συμπεριληφθεί και η εστίαση -για τη στήριξη του κλάδου που επλήγη σε μεγάλο βαθμό από τα lockdown- ενώ φέτος δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα αν θα ισχύει το ίδιο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πέρσι η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr είχε ανοίξει λίγο μετά τα μέσα Ιουνίου. Φέτος, όμως, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο «Κοινωνικός Τουρισμός» θα ανοίξει νωρίτερα, συμπαρασύροντας νωρίτερα και τον «Τουρισμό για Όλους».

Ακόμα και αν επαληθευτεί αυτό, τα voucher θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τον Ιούλιο του 2023, οπότε και λήγουν τα περσινά.

Αρχικά, περίπου 125.000 δικαιούχοι θα λάβουν την επιταγή 150 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να αποδεσμευτούν και άλλα ποσά στη συνέχεια, όπως έγινε πέρσι το φθινόπωρο, με voucher χειμερινών διακοπών σε όσους είχαν κάνει αίτηση. Οι δικαιούχοι θα επιλεχθούν με κλήρωση και με συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Τα χρήματα της άυλης κάρτας μπαίνουν άμεσα και η χρήση της είναι πολύ εύκολη.


pronews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ