Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τουρκικό νοσοκομείο με καταχώρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί Δωδεκανήσιους στο Μποντρούμ για παροχή υπηρεσιών

15/11/2022
333 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αίσθηση προξενεί το κάλεσμα που απευθύνει σε κατοίκους των νησιών μας μέσω των social media, τουρκικό ιδιωτικό νοσοκομείο διαφημίζοντας τις υπηρεσίες υγείας του, προτρέποντάς τους μάλιστα να επικοινωνήσουν με αυτό, ώστε να κλείσουν και ραντεβού!  

Πρόκειται για νοσοκομείο που βρίσκεται στο Μπόντρουμ, πολύ κοντά δηλαδή στα Δωδεκάνησα, το οποίο όπως αναφέρει σε χορηγούμενη διαφήμιση, είναι το μεγαλύτερο πλήρες νοσοκομείο στην περιοχή, και προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε τουρίστες και επισκέπτες της γείτονα χώρας.

Με τον ελληνικό τίτλο «Το μεγαλύτερο πολυεπιστημονικό νοσοκομείο της περιοχής, είναι στη διάθεσή σας» επισημαίνει και πάλι στα ελληνικά τα εξής: «Από τον Ιούνιο του 2012 καλωσορίζουμε τους Έλληνες επισκέπτες μας από τα Δωδεκάνησα και παρέχουμε υποστήριξη στα ελληνικά καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους.

Είναι το μεγαλύτερο πλήρες νοσοκομείο στην περιοχή, με 104 κρεβάτια, 23 κρεβάτια εντατικής θεραπείας, 9 κρεβάτια εντατικής θεραπείας νεογνών, 4 χειρουργικές αίθουσες, 10 αίθουσες έκτακτης ανάγκης και ελικοδρόμιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού».

To εν λόγω νοσοκομείο, είναι ένα από τα 22 που διαθέτει υγειονομικός τουρκικός όμιλος ο οποίος ξεκίνησε το 1991 στην Κωνσταντινούπολη και τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί σε μεγάλες πόλεις της Τουρκίας και έχει εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

«Ο όμιλος λειτουργεί 22 νοσοκομεία και 14 ιατρικά κέντρα σε 18 χώρες και χρησιμοποιεί ένα μοντέλο παράδοσης «360 μοιρών» σε όλους τους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης μέσω συνεργαζόμενων οργανισμών.

Σήμερα απασχολεί περίπου 22.500 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 3.500 γιατρών και 4.500 νοσηλευτών, ενώ έχει δημιουργήσει και πανεπιστήμιο για την εκπαίδευση ατόμων στην παροχή υπηρεσιών υγείας στους τουρίστες».


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ