Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τρίκαλα: Βρήκε στον δρόμο φάκελο με 17.000 ευρώ και τον παρέδωσε στην Αστυνομία

07/04/2023
80 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μια γυναίκα από χωριό των Τρικάλων βρήκε κοντά στη λαϊκή αγορά της πόλης ένα φάκελο που περιείχε 17.000 ευρώ και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Η καλή πράξη της ημέρας ανήκει αναμφίβολα σε μια γυναίκα από τα Τρίκαλα, η οποία βρήκε στον δρόμο έναν φάκελο γεμάτο λεφτά και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, μια γυναίκα από χωριό των Τρικάλων βρήκε κοντά στη λαϊκή αγορά της πόλης ένα φάκελο που περιείχε 17.000 ευρώ και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Μάλιστα ο τρόπος που παρέδωσε τον φάκελο δείχνει και απαράμιλλο ήθος. Περπατώντας στον πεζόδρομο κοντά στα Δικαστήρια είδε πεταμένο ένα φουσκωμένο φάκελο. Το σήκωσε για να δει τι ακριβώς ήταν και διαπίστωσε την ύπαρξη του χρηματικού ποσού, χωρίς κανένα στοιχείο που να παραπέμπει στον νόμιμο κάτοχό του.

Χωρίς δεύτερη σκέψη απευθύνθηκε στην αστυνομία όπου και παρέδωσε τα χρήματα. Λίγη ώρα αργότερα έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο κάτοχος των χρημάτων, όπου του παραδόθηκε ο φάκελος.

Ο κάτοχος των χρημάτων θέλησε να δώσει τα νόμιμα εύρετρα στη γυναίκα, όμως εκείνη αρνήθηκε να πάρει ακόμη και αυτά, επιβεβαιώνοντας την ανθρωπιά της, αφού αρκέστηκε στις ευχαριστίες του και την ηθική της ικανοποίηση ότι έκανε το σωστό.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ